Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:casica pisze:(...)
A to nie jest wątek Boguszyc, to jest watek o azylu mirka_t. (...)
Bardzo trafne i głębokie spostrzeżenie![]()
Marcelibu pisze:Czyli jednak nasze obserwacje i wnioski wryły się poniektórym "chórzystkom" w mózg i azyl mirka_t nawet one zgadzają się z istnieniem azylu. Bardzo mnie to cieszy.
zabers pisze:A jak tam postępują ogłoszenia?
A jak badania i leczenie ostatnio wspominanych tu kotów?
Marcelibu pisze:Mnie dziwi/lub już może przestało, bo człowiek się przyzwyczaja do pewnym zachowań, że ile razy w wątku mirka_t wypowie się jakaś osoba krytycznie o działalności założycielki wątku, pojawia się Pixie65, która to natychmiast ma na tego kogoś "haka" i zaczyna się proces dyskredytacji tej osoby (próba, zwykle nieudolna) oraz odwrócenia uwagi od tutaj istniejącego problemu. Dodatkowo widać, że Pixie65 wertuje forum, nie wiem, może to jakaś obsesja, bo o każdym i na każdy temat coś ma. Taka działalność - manipulowanie uwagą czytelników przypomina mi działania SB rodem z czasów PRL (obszary zainteresowań, sposób prowadzenia dyskusji no i nadmiar wolnego czasu, tudzież wykonywane tutaj przez innych użytkowników tzw. wykopaliska).
pixie65 pisze:To wszystko sprawia, że moje zachowania mogą być dla Ciebie niezrozumiałe.
Po prostu - nie ogarniasz
pixie65 pisze:W dodatku na tyle szanuję swoich rozmówców, że nie uważam ich za idiotów. (...)
pixie65 pisze:
Widzisz Marcelibu - jestem inteligentna, mam świetną pamięć, potrafię korzystać z wyszukiwarki oraz mam dużą podzielność uwagi a także - jestem świetnie zorganizowana.
ossett pisze:zabers pisze:A jak tam postępują ogłoszenia?
A jak badania i leczenie ostatnio wspominanych tu kotów?
Poniektórzy antychórzyści/stki ślepo wierzą, że ilość i intensywność ogłoszeń gwarantuje szybkie znalezienie domu.
Dla osób, które naprawdę są zaangażowane w pomoc kotom nie jest to takie oczywiste, niestety.
Zamiast maniakalnie zadawać te same pytania warto by było zaangażować swój wybitny intelekt w znalezienie nowych sposobów na znajdowanie kotom dobrych i odpowiedzialnych domów.
Marcelibu pisze:Zaprzeczasz sama sobie. Bo tutaj pokazujesz, że uważasz, że jestem idiotka, a piszesz...: (...)
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Zaprzeczasz sama sobie. Bo tutaj pokazujesz, że uważasz, że jestem idiotka, a piszesz...: (...)
Nie mam wpływu na to jak Ty odbierasz to, co ja piszę.
Ale (z szacunku) - nie zaprzeczę.
pixie65 pisze:A zachowujesz się, jakby było zupełnie odwrotnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości