Jana pisze:Nie ma żadnego przymusu, na forum można pisać co się chce i ile się chce, niezależnie od rzeczywistości czy prawdy.
Oj tak...
edit: nawias w cytacie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sky_fifi pisze:Jana pisze:Nie ma żadnego przymusu, na forum można pisać co się chce i ile się chce, niezależnie od rzeczywistości czy prawdy.
Oj tak...
Jana pisze:Nie ma żadnego przymusu, na forum można pisać co się chce i ile się chce, niezależnie od rzeczywistości czy prawdy. Przecież doskonale wiesz o tym i stosujesz
mirka_t pisze:Jana reasumując, Twoja uwaga o tym, że tytuł wątku kłamie jest kłamstwem, gdyż liczba zamieszonych w pierwszym poście kotów zgadza się z liczbą w tytule wątku.
Jana pisze:(...)
Tytuł wątku nadal kłamie, no, chyba, że nie umiem liczyć...
(...)
pixie65 pisze:Jana pisze:(...)
(...)
No właśnie Jana - a jak Ci idzie podliczanie "Akcji Boguszyce"?
Bo na stronie Argosa nie ma już nawet tych starych rozliczeń.
Jana pisze:Może dlatego, że pojawią się aktualne?
A tymczasem możesz zapytać Agn, ona wie chyba więcej ode mnie na dzień dzisiejszy.
Jana pisze:sky_fifi pisze:Jana pisze:Nie ma żadnego przymusu, na forum można pisać co się chce i ile się chce, niezależnie od rzeczywistości czy prawdy.
Oj tak...
Moja wypowiedź w całości (skierowana do mirki_t):Jana pisze:Nie ma żadnego przymusu, na forum można pisać co się chce i ile się chce, niezależnie od rzeczywistości czy prawdy. Przecież doskonale wiesz o tym i stosujesz
sky_fifi, dobre wychowanie i uczciwość nakazuje zaznaczyć ucinanie cytatu poprzez (...).
No to już potwierdziłaś swoje przypuszczenia.Tak przypuszczałam ale chciałam się upewnić u źródła.
Zdaje się, że to Ty a nie Agn byłaś tam wymieniona jako osoba odpowiedzialna za te sprawy.
sky_fifi pisze:(...)
Poza tym, jeżeli już chcesz rozmawiać w tym tonie, powinnaś - jako osoba pouczająca - SAMA stosować zasady dobrego wychowania i uczciwości (zwłaszcza w swoich cytatach). Jeżeli tego nie robisz, nie pouczaj innych, a zwłaszcza nie zarzucaj komuś, że nie jest dobrze wychowany i uczciwy.
Jana pisze:sky_fifi pisze:(...)
Poza tym, jeżeli już chcesz rozmawiać w tym tonie, powinnaś - jako osoba pouczająca - SAMA stosować zasady dobrego wychowania i uczciwości (zwłaszcza w swoich cytatach). Jeżeli tego nie robisz, nie pouczaj innych, a zwłaszcza nie zarzucaj komuś, że nie jest dobrze wychowany i uczciwy.
A jeżeli to robię?
BTW - niczego nikomu w mojej wypowiedzi nie zarzucałam, to już Twoja nadintepretacja
Jana pisze:pixie65 pisze:Jana pisze:(...)
(...)
No właśnie Jana - a jak Ci idzie podliczanie "Akcji Boguszyce"?
Bo na stronie Argosa nie ma już nawet tych starych rozliczeń.
Może dlatego, że pojawią się aktualne?
A tymczasem możesz zapytać Agn, ona wie chyba więcej ode mnie na dzień dzisiejszy.
Jana pisze:(...)
Mogę znać przyczyny Twojego żywego zainteresowania tą sprawą?
W dodatku tutaj, w tym wątku?
Darowizny na poniższy rachunek bankowy będą osobno, publicznie i na bieżąco rozliczane z ich wydatkowania w tym celu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Marmotka, MruczkiRządzą i 78 gości