Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto![]()
jak juz zarejstrujesz sie na nastepnym pozeraczu wolnego czasu to tam jestem jako Ogonia Ogonska
CatAngel pisze:ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto![]()
jak juz zarejstrujesz sie na nastepnym pozeraczu wolnego czasu to tam jestem jako Ogonia Ogonska
Że Tobie jeszcze konta nie zblokowali jak mi![]()
ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto![]()
Gibutkowa pisze:ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto![]()
No tego się obawiami to bez tego "wolnego" bo czegoś takiego jak "wolny czas" to już dawnooo nie miałam.
CatAngel pisze:Dziewczyny a wiecie, że na fb jest propozycja domuw Tarnowie dziewczyna ma dwa koty i pisze że trzeci by się zmieścił
Może i nawet transport by był, W RAZIE CZEGO
CatAngel pisze:ossett a bierzesz udział w wydarzeniu ? może podeśle Ci link do profilu tej pani napiszesz wiadomość do niej bezpośrednio![]()
Ja wczoraj znalazłam prawdopodobnie domek dla niebieskiej kotki ze schroniska (jeden dzień mi to zajęło)
A ogonia dla Imbirka też w jeden dzień. Mam przeczucie że to bardzo dobry domeka przeczucia mnie nie mylą
Moja dobra dusza Hania może by coś z transportem załatwiłapoza tym zawsze ludziom piszę TRANSPORT TO NIE PROBLEM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 658 gości