Wroc-dzika mama Filipka z Ołbińskiej daje się głaskać!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 16:26 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Koniecznie zakladaj konto :ok: :ok: jak juz zarejstrujesz sie na nastepnym pozeraczu wolnego czasu to tam jestem jako Ogonia Ogonska :D
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt mar 25, 2011 16:27 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto :ok: :ok: jak juz zarejstrujesz sie na nastepnym pozeraczu wolnego czasu to tam jestem jako Ogonia Ogonska :D

Że Tobie jeszcze konta nie zblokowali jak mi :( :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 25, 2011 16:30 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

CatAngel pisze:
ogonia pisze:Koniecznie zakladaj konto :ok: :ok: jak juz zarejstrujesz sie na nastepnym pozeraczu wolnego czasu to tam jestem jako Ogonia Ogonska :D

Że Tobie jeszcze konta nie zblokowali jak mi :( :D

a bo ja ich zrobilam w wuja i napisam w formularzu imie Ogonia nazwisko Ogonska, a imion i nazwisk chyba nie sprawdzaja :?: tak mysle :roll:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pt mar 25, 2011 16:37 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

No tego się obawiam :roll: i to bez tego "wolnego" bo czegoś takiego jak "wolny czas" to już dawnooo nie miałam.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 25, 2011 16:49 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Gibutkowa pisze:

No tego się obawiam :roll: i to bez tego "wolnego" bo czegoś takiego jak "wolny czas" to już dawnooo nie miałam.

tiaaaaa ale inaczej moglabys z nudow umrzec :ryk: :ryk: :ryk: albo stac sie taka maruda jak moja tesciowa, ktorej pasja sa tylko jej wymyslone z nudow choroby :twisted: :twisted:

a poza tym ludzie ktorzy maja pasje, zainteresowania jesli nie dluzej to szczesliwiej :mrgreen: :mrgreen:

ogonia

Post » Pt mar 25, 2011 19:25 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Moja inne poza-kotowe pasje leżą odłogiem i kwiczą :twisted:
A chciałabym choć w części móc kiedyś na tym dodatkowo zarabiać ale jak nie będę trenować to doopa. :wink:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt mar 25, 2011 23:02 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Dziewczyny a wiecie, że na fb jest propozycja domu :) w Tarnowie dziewczyna ma dwa koty i pisze że trzeci by się zmieścił :)
Może i nawet transport by był, W RAZIE CZEGO :)

CatAngel

Post » Sob mar 26, 2011 7:23 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

CatAngel pisze:Dziewczyny a wiecie, że na fb jest propozycja domu :) w Tarnowie dziewczyna ma dwa koty i pisze że trzeci by się zmieścił :)
Może i nawet transport by był, W RAZIE CZEGO :)

Czy właśnie dla Imbira?

Ja mam bardzo duży sentyment do Tarnowa. Znajoma starsza pani ciągle mi opowiada o swoim szczęśliwym dzieciństwie spędzonym w przedwojennym Tarnowie (mieszkała w Sokole) i o swoich dwóch tarnowskich kotach).

Jest tam bardzo ładnie(specjalnie z powodu tych opowieści tam kiedyś na jeden dzień wpadłam) i dobre powietrze! Jestem za Tarnowem, tylko trzeba by dyplomatycznie podejść do p. Ani chyba bo przerazi się, że tak daleko...

Znalazłam event Imbira na fb; próbowałam umieścić komentarz, ale będąc zalogowaną nie mogę go wysłać (enter jest nieaktywne)>
Jak to zrobić? (mam konto na fb, ale używałam dotąd).

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Sob mar 26, 2011 8:35 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

:1luvu: :1luvu:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob mar 26, 2011 9:25 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

A może telefonicznie się już skontaktować od razu, to i się pogada - to zawsze już inaczej jest taki kontakt "osobisty" ;)
Może by kobitka wysłała parę zdjęć swoich kotów na maila to by się P. Ani pokazało że koty tam mają dobrze :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Sob mar 26, 2011 9:32 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

ossett a bierzesz udział w wydarzeniu ? może podeśle Ci link do profilu tej pani napiszesz wiadomość do niej bezpośrednio :)

Ja wczoraj znalazłam prawdopodobnie domek dla niebieskiej kotki ze schroniska (jeden dzień mi to zajęło)
A ogonia dla Imbirka też w jeden dzień. Mam przeczucie że to bardzo dobry domek :1luvu: a przeczucia mnie nie mylą :D

Moja dobra dusza Hania może by coś z transportem załatwiła :D poza tym zawsze ludziom piszę TRANSPORT TO NIE PROBLEM :D

CatAngel

Post » Sob mar 26, 2011 9:42 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Dzwoniłam do pani Ani i przygotowałam grunt.

Wie już, że dom dla Imbirka może być w odległości ok. 400km i że ja kiedyś w przyszłości chętnie go odwiedzę.

Do Tigera dodzwoniła się w końcu, podobno już się nie boi,nie chowa, bawi się , biega po domku i załatwia się do kuwety (pierwszy raz zrobił kupę obok). Państwo mają przysłać zdjęcie.

ossett

Post » Sob mar 26, 2011 9:44 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Jola K napisłała wzięłabym go już dziś ale to daleko ,mam dwa i trzeci by się zmieścił
ossett wysłałam PW z linkiem w razie czego :)

CatAngel

Post » Sob mar 26, 2011 9:47 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

CatAngel pisze:ossett a bierzesz udział w wydarzeniu ? może podeśle Ci link do profilu tej pani napiszesz wiadomość do niej bezpośrednio :)

Ja wczoraj znalazłam prawdopodobnie domek dla niebieskiej kotki ze schroniska (jeden dzień mi to zajęło)
A ogonia dla Imbirka też w jeden dzień. Mam przeczucie że to bardzo dobry domek :1luvu: a przeczucia mnie nie mylą :D

Moja dobra dusza Hania może by coś z transportem załatwiła :D poza tym zawsze ludziom piszę TRANSPORT TO NIE PROBLEM :D

A jak się bierze udział w wydarzeniu?

Coś tam u góry kliknęłam, ale nie pomogło.

Może u mnie jakieś cookies nie są obsługiwane (nie mogłam z tego powodu głosować na A. z Radomska).
Do fb odnosiłam się z rezerwą, ale widać, że ma zalety..

ossett

Post » Sob mar 26, 2011 9:50 Re: Imbir już prawie rok w mroku ciasnej piwnicy;pilnie DT!

Zalety ma :D ale trzeba zwierze dobrze promować :D
Wejdź w to wydarzenie http://www.facebook.com/event.php?eid=208662235826091
i pod tytułem jest Wezmę udział · Udostępnij klikasz Wezmę udział i odświeżasz str :) no i możesz już pisać

Na początku FB to czarna magia 8O ale tydzień i sie śmiga 8)

CatAngel

[poprzednia][następna]