Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 19:01 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Juhu! I kto jest debeściak?! :1luvu: Grosiu :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw mar 24, 2011 19:41 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

no to jeszcze dodam :D :D :D żeby było jeszcze bardziej optymistycznie :!: :1luvu:

Groszek przed chwilą ... zjadł SAM całą saszetkę :catmilk: :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw mar 24, 2011 20:15 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Brawo Grosiek :1luvu: :dance: :dance: :dance:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 24, 2011 20:32 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Na zdrowie, Grosiku, smacznego :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt mar 25, 2011 9:07 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Oj, kilka dni mnie nie było, a Groszeczek cały czas chory :cry:
Miałam nadzieję, że mu troszkę lepiej, a tu katar ropny, nosek zapchany, jakieś nadżerki.

awit

Od: Śro maja 12, 2010 21:30

Post » Pt mar 25, 2011 9:27 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

awit pisze:Oj, kilka dni mnie nie było, a Groszeczek cały czas chory :cry:
Miałam nadzieję, że mu troszkę lepiej, a tu katar ropny, nosek zapchany, jakieś nadżerki.

ale troszkę lepiej :D

asia2

Post » Pt mar 25, 2011 13:59 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Grosiu lepiej, choc nie jest jeszcze po.
Niedługo druga seria Virbagenu.

Mam kłopot i jestem tak wpieniona, że ruszam się pięć razy szybciej :evil:
Wściekła na kobietę, ktora wzięla ode mnie pod opiekę piwniczną kotkę z problemami neurologicznymi, po ciężkim ropomaciczu. Generalnie bardzo trudnego kota. Chwała jej za to bo kita w piwnicy nie miałaby szans a ciężko o domek w takiej kondycji.
Ostatnio leczyła ją z kataru, wyleczyła super. Dziś je odwiedziłam. Zagotowało mnie.
Neurologiczne kłopoty się pogłębiły, damy sterydy, spoko, nie wina kobiety. Ale... kotka cała zasikana :!: :!: :!: :!: śmierdząca, chuda.
Zabrałam ją na obserwację. Jest u mnie. Próbuje ją domyć.
To nie jest grzeczna kiciunia ale można.
Wszystkie kosteczki widać. Szlag.

asia2

Post » Pt mar 25, 2011 17:32 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

:evil: ludzie to wilki :evil:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt mar 25, 2011 22:08 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

teraz szykuje dwie miseczki z półpłynną karmą :cry: do strzykawek

Groszek chwilami czuje zapachy ale za słabo żeby jeść samodzielnie. Wypluwał mi karmę ze strzykawki. Normalnie specjalnie pluł :roll: , pierwszy raz tak robił robaczek.
ale i tak musiał zjeść.
Pamiętam pisaliście o tym , że Wasze Ogonki wiedzą, że inhalacja jest super potrzebna. Groszek nie jest inny. Też siada jak najbliżej nawilżacza i wdycha i wdycha. Kochany maluch.
Zmniejszyły się nadżerki na języku :)
ale grzybek na czułku jakiś taki obudzony, powiedzmy. Już sporo dni jak dostaje lekarstwo i teraz coś znowu się dziej. Włoski znowu wypadają. Diabelna białaczka. Wszystko jest problemem.

zastanawiałam się czy Łateczce nie założyć innego wątku ale myśle, że jeśli jej stan się nie poprawi , to zostanie u mnie do końca. Chcę żeby miała dobrą starość. Strasznie jest biedna i chora.

asia2

Post » Sob mar 26, 2011 0:17 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Osz w mordę :(
Jak dobrze,że odwiedziłas ją,aż boje sie pomyśleć co by było,jakbyś jej nie odwiedziła i w porę nie zabrała
Wyprzytulaj biedaka :ok:

Groszysławie,normalnie jestem happy,że wrombałeś całom saszetem :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob mar 26, 2011 0:35 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Smarujesz mu grzyba Imaverolem?
Ciesze się, że pomogła inhalacje i że Grochu się przekonał...
A co on je teraz? Convalescenta dostaje?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 26, 2011 8:07 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Szalony Kot pisze:Smarujesz mu grzyba Imaverolem?
Ciesze się, że pomogła inhalacje i że Grochu się przekonał...
A co on je teraz? Convalescenta dostaje?

podaje mu miksowane miecho wołowe, kurczak z warzywami i wodą z gotowania a saszetki royala
Myślałam żeby go wesprzeć tą karmą ale weci określili że nie ma potrzeby.
Stracił trochę na wadze ale to chyba normalne przy takim długim okresie choroby. Nie ma żadnych symptomów odwodnienia itp.
Na grzyba = nie pamiętam. Taki przeźroczysty płyn. Zapytam dziś w lecznicy.

Stosuje się pampersy dla kotów? Jakie? skąd?
Nie dotyczy Groszka :D ale prosze podpowiedzcie, chociaż link do neurologicznych.

asia2

Post » Sob mar 26, 2011 8:20 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

U Jopop jest Uterusek - kotek w pampersie. Na jego wątku jest film o zmianie pieluszki i pielęgnacji dupiny...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob mar 26, 2011 8:27 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ :( Potrzebna $ na kurację

Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]