Hopsacz, a Ty jestes pewien, ze chcesz miec w domu kota walczacego z Twoimi odnozami? Jak podrosnie, to przestanie byc takie zabawne, moze zaczac bolec, a oduczac czegos czego wlasnie uczysz...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Skąd ja to znam...kinga w. pisze:(...) pakuje w miche cos, co wydaje mi sie smakowite i zdrowe, a napotykam spojrzenie typu "sama se zezryj"... Normalka. A ile razy usiluje wynegocjowac kawalek miejsca na poduszce, bo chcialabym spac normalnie, niekoniecznie w nogach wlasnego lozka? (...)
kinga w. pisze:Hopsacz, a Ty jestes pewien, ze chcesz miec w domu kota walczacego z Twoimi odnozami? Jak podrosnie, to przestanie byc takie zabawne, moze zaczac bolec, a oduczac czegos czego wlasnie uczysz...
kinga w. pisze:Hopsacz... Przesadziles.Czy Ty zdajesz sobie sprawe ze jak nauczysz ogona ze o 5:00 dostaje szame to juz tak bedziesz mial przez klkanascie lat?
hopsacz pisze:Z kronik Filemona:
Wczoraj po powrocie z pracy zostałem odpowiednio przywitany w przedpokoju, po czym odbyła się standardowa ceremonia gryzienia w rękę. Zdesperowany ugryzłem kota w tylną łapęNa początku był zdezorientowany i mocno zdziwiony lecz po chwili stwierdził, że wcale mu to nie przeszkadza. Gryzienia nie powtórzyłem, ponieważ musiałem udać się do łazienki by zadbać o higienę jamy ustnej
![]()
hopsacz pisze:Wiecie co? Odkryłem straszną prawdę. Gryziony kot... jest gorzki w smaku, co uniemożliwia mi dalsze gryzienie. I jak ja teraz będę reagował na jego wilkołacze zapędy?Czymś go można dosmaczyć?
![]()
Zdaje się, że Filemon lubi chrupanie bo ostatnio schrupał kawałek wafla z masą kakaową a w tej właśnie chwili zjada kawałki naleśnika.
Z kronik Filemona:
Filemon wydaje dziwne dźwięki. Robi to w sposób bardzo znaczący. Co z tego, skoro ja i tak nie wiem o co mu chodzi. Może ja także powinienem wydawać dziwne dźwięki?
hopsacz pisze:Skoro to kot ninja, to nie może być "notowany"![]()
Pozdrawiamy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 1323 gości