Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 25, 2011 12:43 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:To trzeci drapaczek, który kociaki wczoraj dostały. Przeniosłam go z pokoju Taty. Bardzo się spodobał. :D Postawilam go przy oknie. Cały dzień mamy otwarte okno, bo są zabezpieczone. swietne miejsce. Słoneczko na niego świeci i masa powietrza.I można wejść bardzo wysoko.

Obrazek-Obrazek-Obrazek

woow jest pięknie :ok: :1luvu: :ok:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt mar 25, 2011 12:47 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Głowa mi pęka dzisiaj. :| Pogoda sie zmieniła. Wczoraj była masa gwiazd na niebie. Miało być słońce. :roll: Ale nie ma. :| Skończyłam w nocy obraz. Muszę jeszcze ramke pomalować. Zaczęłam się też bawić z drugim ,ale nie podołałam do końca, bo temat wzięłam sobie zbyt trudny i muszę powoli pomysleć jak to zrobić. :roll:

mnie też dziś głowa pęka od rana 8O ta pogoda chyba winna..
kurcze, a ja znów nie mam internetu jakaś awaria - jestem teraz u sąsiadki ona ma bezprzewodowy :roll: a tu dziś bazarek się kończy mój :( załamka
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 25, 2011 12:48 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Cudak1 pisze:Rozpieszczasz je :D Szkoda, tylko, że ta dobra karma jest tak droga :|

Uwielbiam je rozpieszczać. :D A czyż nie są tego warte. :lol: Generalnie bazujemy na Purinie. To dobra karma dla sterylizowanych kotek. Koty ją zresztą uwielbiają. Stawiam raczej na jakość. Zatem trochę mniej, ale tego co wartościowe i pożywne. Ile płacisz za karmę która zamawiasz dla portowców?
W rzeczywistości worek Puriny wcale nie wychodzi tak drogo.Worek ma 15 kilo a jego cena kształtuje się w granicach około 130 zł.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt mar 25, 2011 12:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Głowa mi pęka dzisiaj. :| Pogoda sie zmieniła. Wczoraj była masa gwiazd na niebie. Miało być słońce. :roll: Ale nie ma. :| Skończyłam w nocy obraz. Muszę jeszcze ramke pomalować. Zaczęłam się też bawić z drugim ,ale nie podołałam do końca, bo temat wzięłam sobie zbyt trudny i muszę powoli pomysleć jak to zrobić. :roll:

kurcze, a ja znów nie mam internetu jakaś awaria - jestem teraz u sąsiadki ona ma bezprzewodowy :roll: a tu dziś bazarek się kończy mój :( załamka

Ojej.A ja napisałam pw do Ciebie.Poprosiłam zebyś podała Dziewczynom z mojego Bazarku numer konta. Żeby można było zamówić Bozitę dla kociaków.To co robimy?

Też myślę ze pogoda. Jest dzisiaj dość ciężka. :|

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 12:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ostatnio zamawialiśmy karmę z wyprzedaży na allegro - 55 zł za worek 20 kg. Nazwy nie pamiętam :oops:
Wcześniej zamawialiśmy kitekat i Arion Standard (ze zniżką wychodziło 160 zł za 2 worki po 15 kg i chyba nie jest najgorszej jakości). Purinę zamawialiśmy w zeszłym roku, kiedy jeszcze wpłat było więcej. Teraz niestety stawiamy na ilość :|

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt mar 25, 2011 12:57 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wiem co to za karma. Miałam ją. Niestety koty nie chciały jej jeść. :| Mam jeszcze worek tej karmy. Gdybyś była zainteresowana mogę oddać.
Cóż w tej chwili nie wiele mogę sama pomóc, ale pomyślę za niedługo nad jakimś Bazarkiem dla Was i kupimy kotkom Puriny. :D

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 13:03 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
skarbonka pisze:

Ojej.A ja napisałam pw do Ciebie.Poprosiłam zebyś podała Dziewczynom z mojego Bazarku numer konta. Żeby można było zamówić Bozitę dla kociaków.To co robimy?

Też myślę ze pogoda. Jest dzisiaj dość ciężka. :|

właśnie rozsyłam im swoje dane :D
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 25, 2011 13:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Super Aniu. :1luvu: :D :1luvu: To do mnie proszę tylko koszty wysyłki fantów. :wink:

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 13:08 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Wiem co to za karma. Miałam ją. Niestety koty nie chciały jej jeść. :| Mam jeszcze worek tej karmy. Gdybyś była zainteresowana mogę oddać.

Właśnie mam wrażenie, że i naszym się już przejadła :| bo zostaje w miskach, choć wcześniej czyściły do zera... :(

iza71koty pisze:Cóż w tej chwili nie wiele mogę sama pomóc, ale pomyślę za niedługo nad jakimś Bazarkiem dla Was i kupimy kotkom Puriny. :D

Iza :1luvu: :1luvu: :1luvu: tylko Ty sama masz tyle kociaków pod opieką, że trochę wstyd przyjmować pomoc od Ciebie :oops:
Mam nadzieję, że będę miała okazję się odwdzięczyć :1luvu:

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt mar 25, 2011 13:16 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:No teraz Dobre Wieści. :D

Trzy Osoby dokonały wplat :1luvu: aby pomóc mi zapłacic ten przeklęty wysoki rachunek za gaz. :| Obejrzałam go sobie dokladnie i normalnie dwa miesiace.Od 31.12.2010r. do 1.03.2011r.Czyli nie trzy a pełne dwa miesiace. Zimowe miesiace. No i ponad 500 zł. Ale powolutku idziemy do przodu i jeszcze kilka dni a problem będzie już za nami. :D

Na konto wplynęło

100 zł od :D Serum :1luvu:
100 zł od :D Afatima :1luvu:
100 zł od :D Dobrego Duszka :1luvu:

Dziekujemy Wam Kochani z Całego Serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Strasznie głupio, ale muszę powiedzieć, że sprawy mi się skomplikowały :( (co i jak szkoda pisać..) i obiecane wsparcie mogę wpłacić dopiero około 10 kwietnia. Wcześniej nie dam rady :oops: strasznie mi głupio i przepraszam za komplikacje :oops:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 25, 2011 13:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Aniu spokojnie. :wink: To jest ostatni rachunek. Nie mam żadnych innych zaległości. Najważniejsze żeby go zapłacic na dniach.Jak się nie uda uzbierać to dołożę pozostałą resztę jak przyjdą pieniażki. :wink: Najważniejsze że jest już 300 zł. :1luvu: :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 13:23 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze: Aniu spokojnie. :wink: To jest ostatni rachunek. Nie mam żadnych innych zaległości. Najważniejsze żeby go zapłacic na dniach.Jak się nie uda uzbierać to dołożę pozostałą resztę jak przyjdą pieniażki. :wink: Najważniejsze że jest już 300 zł. :1luvu: :D :1luvu:

jeszcze raz przepraszam :oops: muszę już znikać- będę teraz oczekiwać internetu.
miłego dnia WSzystkim :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Pt mar 25, 2011 15:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sprawdziłam . Dokładne wyczyszczenie z futerka całego drapaka włącznie z każdym szczególikiem, zajęło mi moja magiczną szczoteczką 30 minut. Szczoteczka kręci się i zbiera włos z każdego zakamarka.Wyczyściłam budki wewnątrz a nawet wszystkie elementy pionowe.
Drapak wygląda jak wyjęty z kartonu. :D Przy okazji sprawdziłam czy Marcelek gdzieś nie zostawił niespodzianek. :roll: Jest czyściutko. :D

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 16:37 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wyczyściłam kociakom wszystkie drapaczki, :D a nawet kocyki. Często piorę kocyki, tylko dlatego że są zakłaczone. Nie znosze kłaków. A teraz pozbierałam magiczną szczoteczką i z kocyków. :D Zwinęłam dywan bo muszę go jutro na słoneczku przeczyścić.Kłaków się nazbierało i chyba sam odkurzacz nie starczy. Kociaki dostały tymczasem inny wyprany dywan i chodniczek.Oraz nowe duże poidełka. Są świetne!!! Wcześniej miałam spory problem, bo koty z Tęczy uwielbiały przewracać i wylewać wodę. Tych z pewnością nie przewrócą. :D Lecę karmić.

iza71koty

Post » Pt mar 25, 2011 16:57 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wpadam sie przywitać :mrgreen:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

[poprzednia][następna]