woow jest pięknie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Głowa mi pęka dzisiaj.Pogoda sie zmieniła. Wczoraj była masa gwiazd na niebie. Miało być słońce.
Ale nie ma.
Skończyłam w nocy obraz. Muszę jeszcze ramke pomalować. Zaczęłam się też bawić z drugim ,ale nie podołałam do końca, bo temat wzięłam sobie zbyt trudny i muszę powoli pomysleć jak to zrobić.
![]()
Cudak1 pisze:Rozpieszczasz jeSzkoda, tylko, że ta dobra karma jest tak droga
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Głowa mi pęka dzisiaj.Pogoda sie zmieniła. Wczoraj była masa gwiazd na niebie. Miało być słońce.
Ale nie ma.
Skończyłam w nocy obraz. Muszę jeszcze ramke pomalować. Zaczęłam się też bawić z drugim ,ale nie podołałam do końca, bo temat wzięłam sobie zbyt trudny i muszę powoli pomysleć jak to zrobić.
![]()
mnie też dziś głowa pęka od ranata pogoda chyba winna..
kurcze, a ja znów nie mam internetu jakaś awaria - jestem teraz u sąsiadki ona ma bezprzewodowya tu dziś bazarek się kończy mój
załamka
iza71koty pisze:skarbonka pisze:iza71koty pisze:Głowa mi pęka dzisiaj.Pogoda sie zmieniła. Wczoraj była masa gwiazd na niebie. Miało być słońce.
Ale nie ma.
![]()
mnie też dziś głowa pęka od ranata pogoda chyba winna..
kurcze, a ja znów nie mam internetu jakaś awaria - jestem teraz u sąsiadki ona ma bezprzewodowya tu dziś bazarek się kończy mój
załamka
Ojej.A ja napisałam pw do Ciebie.Poprosiłam zebyś podała Dziewczynom z mojego Bazarku numer konta. Żeby można było zamówić Bozitę dla kociaków.To co robimy?
Też myślę ze pogoda. Jest dzisiaj dość ciężka.![]()
iza71koty pisze:Wiem co to za karma. Miałam ją. Niestety koty nie chciały jej jeść.Mam jeszcze worek tej karmy. Gdybyś była zainteresowana mogę oddać.
iza71koty pisze:Cóż w tej chwili nie wiele mogę sama pomóc, ale pomyślę za niedługo nad jakimś Bazarkiem dla Was i kupimy kotkom Puriny.![]()
iza71koty pisze:No teraz Dobre Wieści.![]()
Trzy Osoby dokonały wplataby pomóc mi zapłacic ten przeklęty wysoki rachunek za gaz.
Obejrzałam go sobie dokladnie i normalnie dwa miesiace.Od 31.12.2010r. do 1.03.2011r.Czyli nie trzy a pełne dwa miesiace. Zimowe miesiace. No i ponad 500 zł. Ale powolutku idziemy do przodu i jeszcze kilka dni a problem będzie już za nami.
![]()
Na konto wplynęło
100 zł odSerum
![]()
100 zł odAfatima
![]()
100 zł odDobrego Duszka
![]()
Dziekujemy Wam Kochani z Całego Serca![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze: Aniu spokojnie.To jest ostatni rachunek. Nie mam żadnych innych zaległości. Najważniejsze żeby go zapłacic na dniach.Jak się nie uda uzbierać to dołożę pozostałą resztę jak przyjdą pieniażki.
Najważniejsze że jest już 300 zł.
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości