Mam nadzieje ze dojda do siebie i pojda do adopcji lada moment

Sabina, jakas dziewczyna robi dla Was ogloszonka prawda? warto by zrobic ogloszenie o Lisiarni w necie, napewno beda wplaty i warto tez zrobic ogloszenie o przekazywaniu 1% na PKDT
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:bardzo proszę o skomentowanie naszego artykułu - komentarza pt: "naciągacze"
Marlon pisze:Miałam dziś pracowity dzień, przed 7 pobudka, o 8 wyjazd z domu na Osową odebrać kotki po sterylkach, odwiozłam je na cmentarz łostowicki skąd są, potem na akademie medyczną na łapanke w 3 miejscach kotów złapałam aż 2potem do weta na Lelewela, potem na Orunię Dolna złapać kotkę od Szymona (już 2 raz i się nie udało), potem znów na Lelewela po koty, potem odwieźć do mieszkania gdzie mają wydobrzeć po sterylkach, potem do rozmnażaczki-nieporadnej starszej pani, właścicielki 10 kotów z Gdańska, którą proszę o możliwość sterylizacji jej kotów od roku, w końcu sie zgodziła, zabrałam 2 do weta bo gluty zwisały im do kolan, za convenie i leki przeciwzapalne zapłaciłam z własnej kieszeni 140 zł, odwiozłam koty z powrotem do pani, po drodze wstąpiłam też do karmicielki z Wrzeszcza aby umówić się na łapankę, wracając zobaczyłam potrąconego kota na obwodnicy, poszłam po Sabine, kot już nie żył, potem uregulowałam dług u Kasprzykowej, potem pojechałam posprzątać królikowi którego mam od rozmnażczy z Demptowa, wracając do domu zahaczyłam o sklep osiedlowy by zrobić sobie kolację i dowiedziałam się że sąsiad wyrzucił kilka miesięcy temu suczkę, którą gwałcą wszystkie psy z okolicy, więc chodziłam po ludziach wszyscy potwierdzili jej zeznania, pojechałam na policję złożyć doniesienie o popełnieniu przestępstwa, bo wywalenie psa na pastwę losu takim jest i suczkę zawiozłam do ciapkowa a w domu czekały na mnie stęsknione koty i pełne kuwety
I właśnie dotarłam po wszystkim dopiero do kompa...
sabina skaza pisze:marlena wolontariuszem miesiąca![]()
to raczej jej znacznie mniejsza siostraMarea pisze:[...] widze ze Szymcia to koteczka ktora mnie zauroczyla i miziala sie podczas odwiedzin w lisiarni, bardzo sie ciesze ze juz nie siedzi w tamtym miejscu
ssb pisze: [...] to raczej jej znacznie mniejsza siostra
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości