Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Normalnie jak dzisiaj zobaczyłam, to myślałam ze padnę ze śmiechu.![]()
Dwie nasze Seniorki i to grubo Seniorki , Szarusia i Zezolcia, wyszły dzisiaj do mnie w obstawie. Od kilku dni kreci się tam przy nich Czarny kocurek. Też jada razem z nimi. Ale dzisiaj to był juz szczyt. Patrze idą. One po środku a dwóch czarnych klientów, po bokach.
Każdy po przeciwnej stronie. Ochrona normalnie. Potem wszyscy wskoczyli na murek. Jeden koło jednej damy, drugi koło drugiej i wszyscy zaczęli wsuwać każdy swoja porcję. No potem to już nie wiem co sie działo, bo musiałam iść dalej.
![]()
![]()
Cudak1 pisze:Drugi drapaczek też super![]()
A te aplikacje na ścianach, to z jakiegoś szablonu? Drogi był?
(U nas też teraz remont... do malowania jeszcze daleko, ale myśleć już mogę)
panikota pisze:iza71koty pisze:Normalnie jak dzisiaj zobaczyłam, to myślałam ze padnę ze śmiechu.![]()
Dwie nasze Seniorki i to grubo Seniorki , Szarusia i Zezolcia, wyszły dzisiaj do mnie w obstawie. Od kilku dni kreci się tam przy nich Czarny kocurek. Też jada razem z nimi. Ale dzisiaj to był juz szczyt. Patrze idą. One po środku a dwóch czarnych klientów, po bokach.
Każdy po przeciwnej stronie. Ochrona normalnie. Potem wszyscy wskoczyli na murek. Jeden koło jednej damy, drugi koło drugiej i wszyscy zaczęli wsuwać każdy swoja porcję. No potem to już nie wiem co sie działo, bo musiałam iść dalej.
![]()
![]()
I bardzo słusznie, tak trzymać, dziewczynyw waszym wieku to już nie można sobie pozwolić na takie samotne spacery, trzeba mieć wsparcie
iza71koty pisze:I kolejna Dobra Wiadomość.Jasmina,
której co prawda nie ma na Forum, ale często do nas zaglada, znów ofiarowała Pomoc dla naszych kotków.
Kociaki dostały dwa worki Whiskasa i wsparcie na bieżące kocie potrzeby .
Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 113 gości