-
-
Moderator: Estraven
Włożyłaś dużo pracy i serca.gratuluję i podziwiam
Obrazy cudownej urody,aż bym je podwędziła 

iza71koty pisze:Normalnie jak dzisiaj zobaczyłam, to myślałam ze padnę ze śmiechu.![]()
Dwie nasze Seniorki i to grubo Seniorki , Szarusia i Zezolcia, wyszły dzisiaj do mnie w obstawie. Od kilku dni kreci się tam przy nich Czarny kocurek. Też jada razem z nimi. Ale dzisiaj to był juz szczyt. Patrze idą. One po środku a dwóch czarnych klientów, po bokach.
Każdy po przeciwnej stronie. Ochrona normalnie. Potem wszyscy wskoczyli na murek. Jeden koło jednej damy, drugi koło drugiej i wszyscy zaczęli wsuwać każdy swoja porcję. No potem to już nie wiem co sie działo, bo musiałam iść dalej.
![]()
![]()
w waszym wieku to już nie można sobie pozwolić na takie samotne spacery, trzeba mieć wsparcie

Cudak1 pisze:Drugi drapaczek też super![]()
A te aplikacje na ścianach, to z jakiegoś szablonu? Drogi był?
(U nas też teraz remont... do malowania jeszcze daleko, ale myśleć już mogę)
panikota pisze:iza71koty pisze:Normalnie jak dzisiaj zobaczyłam, to myślałam ze padnę ze śmiechu.![]()
Dwie nasze Seniorki i to grubo Seniorki , Szarusia i Zezolcia, wyszły dzisiaj do mnie w obstawie. Od kilku dni kreci się tam przy nich Czarny kocurek. Też jada razem z nimi. Ale dzisiaj to był juz szczyt. Patrze idą. One po środku a dwóch czarnych klientów, po bokach.
Każdy po przeciwnej stronie. Ochrona normalnie. Potem wszyscy wskoczyli na murek. Jeden koło jednej damy, drugi koło drugiej i wszyscy zaczęli wsuwać każdy swoja porcję. No potem to już nie wiem co sie działo, bo musiałam iść dalej.
![]()
![]()
I bardzo słusznie, tak trzymać, dziewczynyw waszym wieku to już nie można sobie pozwolić na takie samotne spacery, trzeba mieć wsparcie
Szarusia to nie zwracała uwagi że koty im się wepchały na stołówke, tylko jadła swoje grzecznie. Ale Zezolcia miała minę jakby za chwilę chciała zrobić z nimi porządek. Chociaż kto wie. Może to tylko takie zwody były....
aby pomóc mi zapłacic ten przeklęty wysoki rachunek za gaz.
Kociaki dostały dwa worki Whiskasa i wsparcie na bieżące kocie potrzeby .
iza71koty pisze:I kolejna Dobra Wiadomość.Jasmina,
której co prawda nie ma na Forum, ale często do nas zaglada, znów ofiarowała Pomoc dla naszych kotków.
Kociaki dostały dwa worki Whiskasa i wsparcie na bieżące kocie potrzeby .
Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości