Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:Będzie dobrze, ona jest po prostu przesliczna, więc i TŻ się złamie, ale rzeczywiscie dobrze mu trochę zamydlić oczy tekstem, że to tylko tymczasik i że się mu przeciez poszuka domku
Istnieje baardzo duża szansa, że sam nie będzie jej chciał oddać
Gupimi tekstami się nie przejmuj - każdy TŻ musi jakoś odreagować i okazać niepewność, a najlepszym sposobem jest podkopywanie Twojej wiary, że zrobiłaś dobrze.
A naprawdę zrobiłaś BARDZO dobrze.
A Taisa za jakiś czas się przyzwyczai. Ona jest młoda, a kociak jest maleńki - to się musi udać
lutra pisze:TŻ zawsze tak robią, z doświadczenia powiem, że ci, którzy są najbardzej przeciwni kotu potem kochają go najbardziej choć nie chcą się do tego przyznać. Przykładem ojciec mojego kolego, który tak bardzo nie chciał kota w domu, że potem biegał z nim na czworakach po mieszkaniu.
Dajcie znać jak kot, nie wiem dlaczego myślicie, że to dziewczyna, mnie tam na kolesia wygląda. Dziewczyna by po domu już chodziła...
shalom pisze:Jej jaka ślicznotka, gratuluję![]()
Wtrącę sie jeszcze a propo suplementów, to nie są witaminki jak nasze w kapsułkach, tylko coś jak nasze zdrowe odżywianie. Nawet jak jest się zdrowym to się powinno, żeby zdrowym i pięknym być zawszei tak samo z kotami jest. A naturalne zawsze najlepsze.
AYO pisze:Sie narobiło![]()
![]()
![]()
Mnie to małym Behemotem patrzy![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 44 gości