Dwie tak rewelacyjne wieści jednego dnia

Ogromne kciuki za Jaśka i Niuśię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Siedzę cały czas i gapię się na Jaśka, a i on czasem gapnie się na mnie obydwoma oczkami![]()
Co za dzień, tyle się dzisiaj wydarzyło. Jaśkowe oczko to nie wszystko![]()
Chciałam zostawić wiadomość na rano, ale niech to już będzie całkiem fantastyczny dzień![]()
Poszłam do domu po rudego, a Niuśka leci zadowolona z końca pokoju i coś tam opowiada.
I tak leci, leci i nagle zaczęła biec na wszystkich łapkach.
To było raptem kilka kroczków, ale na CZTERECH łapinach![]()
![]()
![]()
24 marca - muszę zapamiętać ten dzień
kamari pisze:Siedzę cały czas i gapię się na Jaśka, a i on czasem gapnie się na mnie obydwoma oczkami :smiech:
Co za dzień, tyle się dzisiaj wydarzyło. Jaśkowe oczko to nie wszystkoChciałam zostawić wiadomość na rano, ale niech to już będzie całkiem fantastyczny dzień
![]()
Poszłam do domu po rudego, a Niuśka leci zadowolona z końca pokoju i coś tam opowiada. I tak leci, leci i nagle zaczęła biec na wszystkich łapkach. To było raptem kilka kroczków, ale na CZTERECH łapinach![]()
![]()
![]()
kamari pisze: Od rana mi się gęba szczerzy coraz szerzej, ale teraz to już chyba sobie siądę i popłaczę ze szczęścia![]()
kamari pisze:Poszłam do domu po rudego, a Niuśka leci zadowolona z końca pokoju i coś tam opowiada. I tak leci, leci i nagle zaczęła biec na wszystkich łapkach. To było raptem kilka kroczków, ale na CZTERECH łapinach![]()
![]()
![]()
Edytka1984 pisze:no to ja powiem chyba za większość cioteczek ...więcej zdjęć kociaków i maluszka tyż
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Marmotka, Paula05 i 142 gości