Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Utyje!
Pasibrzucha pisze:Do BARFowania może się niedługo przekonam, muszę najpierw się oswoić i zapoznać z tematemA te suplementy to spróbuję. Ona wariuje jak jemy makrelę wędzoną, tuńczyka i inne ryby - może tran by jej podszedł? Mój rodzinny owczarek niemiecki kocha drożdże i kapsułki z tranu, ale to oczywiste, że pies tak naprawdę wszystko zeżre
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Do BARFowania może się niedługo przekonam, muszę najpierw się oswoić i zapoznać z tematemA te suplementy to spróbuję. Ona wariuje jak jemy makrelę wędzoną, tuńczyka i inne ryby - może tran by jej podszedł? Mój rodzinny owczarek niemiecki kocha drożdże i kapsułki z tranu, ale to oczywiste, że pies tak naprawdę wszystko zeżre
Nie wariuj, Mała.
Tasmania ma lśniącą i gęstą sierść, niczego jej nie brakuje. Jest po prostu nieco czekoladowa a nie kruczogranatowa.
Suplementy - jak w przypadku ludzi - to nic dobrego.
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Do BARFowania może się niedługo przekonam, muszę najpierw się oswoić i zapoznać z tematemA te suplementy to spróbuję. Ona wariuje jak jemy makrelę wędzoną, tuńczyka i inne ryby - może tran by jej podszedł? Mój rodzinny owczarek niemiecki kocha drożdże i kapsułki z tranu, ale to oczywiste, że pies tak naprawdę wszystko zeżre
Nie wariuj, Mała.
Tasmania ma lśniącą i gęstą sierść, niczego jej nie brakuje. Jest po prostu nieco czekoladowa a nie kruczogranatowa.
Suplementy - jak w przypadku ludzi - to nic dobrego.
Przecież nie mówię o Vibovicie, Skrzypovicie i AquaSlimie, tylko o naturalnych suplementach, jak tran czy drożdże
Pasibrzucha pisze:Ty też jesteś idealna. Po co Ci kremik na noc?
Pasibrzucha pisze:Dziewczyny, godzinę temu, wracając z miasta, znalazłam małe kocię. Na moje oko najprawdopodobniej dziewczynka, strasznie malusia, nie wiem ile może mieć - 6-7 tygodni? Wzięłam ją, Taśka buczy i syczy, do łapoczynów nie dochodzi, mała schowała się w szczelinę między szafą a łóżkiem i tam siedzi. Nie wiem co mam robić - tak generalnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google Adsense [Bot] i 16 gości