Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 9:17 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

trzymamy kciuki za Melcie ! :ok:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw mar 24, 2011 9:19 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

A ja ze swojej strony dodam, że dostałam nerwa na kota, całą mieszankę, którą wcześniej zrobiłam oddałam koleżance, jej koty jedzą bez problemu więc miałam ochotę wrócić do domu i wytrzepać mu futro porządnie. Ale zamiast tego wpadłam do sklepu, kupiłam znów mięso ale już bez serc i mniej trochę, żeby przetestować i co? Zjadł aż mu się uszy trzęsły ;)

Czyli co? Moje słoneczko małe nie lubi serc ... :)

Miłego dnia :)

Antonetta

Od: Pt sty 14, 2011 22:44

Post » Czw mar 24, 2011 9:43 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Antonetta pisze:A ja ze swojej strony dodam, że dostałam nerwa na kota, całą mieszankę, którą wcześniej zrobiłam oddałam koleżance, jej koty jedzą bez problemu więc miałam ochotę wrócić do domu i wytrzepać mu futro porządnie. Ale zamiast tego wpadłam do sklepu, kupiłam znów mięso ale już bez serc i mniej trochę, żeby przetestować i co? Zjadł aż mu się uszy trzęsły ;)

a moze powinnas mu je zmielic po odrobineczce dodawac po calej mieszanki..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Czw mar 24, 2011 9:52 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Antonetta pisze:A ja ze swojej strony dodam, że dostałam nerwa na kota, całą mieszankę, którą wcześniej zrobiłam oddałam koleżance, jej koty jedzą bez problemu więc miałam ochotę wrócić do domu i wytrzepać mu futro porządnie. Ale zamiast tego wpadłam do sklepu, kupiłam znów mięso ale już bez serc i mniej trochę, żeby przetestować i co? Zjadł aż mu się uszy trzęsły ;)

Może jeszcze nie wiem, że lubi serduszka ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw mar 24, 2011 10:14 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Serca były zmielone i wątróbka, wątróbkę wiem, że lubił i to bardzo więc zostały serca. Zrobiłam praktycznie tą samą mieszankę tylko bez serc i je. Więc zwaliłam to na serca.
I raczej ich nie polubi bo on to jest taki, że jak czegoś nie tknie to nie tknie i może leżeć i leżeć. Ostatnio to półtorej doby wytrzymał zanim nie dałam mu suchego :/

Zrobię jeszcze jedno podejście z sercami jak ta mieszanka mi się skończy. I zobaczymy :)

Antonetta

Od: Pt sty 14, 2011 22:44

Post » Czw mar 24, 2011 11:58 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Może spróbuj mu pojedynczo dodawać albo zrób mieszankę i wtykaj takie całe jak wisienkę na torcie
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw mar 24, 2011 14:51 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

A może spróbuj z innym rodzajem serc? dawałaś kurze? są jeszcze indycze, widziałam raz gęsie, jak polatasz to i wołowe znajdziesz.

Wei-brakuje tu Ciebie :wink:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 24, 2011 16:38 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

shalom pisze:A może spróbuj z innym rodzajem serc? dawałaś kurze? są jeszcze indycze, widziałam raz gęsie, jak polatasz to i wołowe znajdziesz.

Dzięki shalom :*
Mam trochę kłopotów osobistych, więc nie udzielam się nigdzie.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw mar 24, 2011 19:26 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Weihaiwej pisze:
shalom pisze:A może spróbuj z innym rodzajem serc? dawałaś kurze? są jeszcze indycze, widziałam raz gęsie, jak polatasz to i wołowe znajdziesz.

Dzięki shalom :*
Mam trochę kłopotów osobistych, więc nie udzielam się nigdzie.

to trzymamy, zeby osobiste klopoty poszly precz jak najdalej!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt mar 25, 2011 9:11 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

:( ojej, a ja sobie po cichutku myślałam że udało Ci sie znaleźć super pracę i jesteś nią tak zajęta...

Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło...
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Sob mar 26, 2011 11:10 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

shalom pisze: :( ojej, a ja sobie po cichutku myślałam że udało Ci sie znaleźć super pracę i jesteś nią tak zajęta...

Na pewno będzie dobrze :) Tylko inaczej. Zmiany, zmiany, zmiany...

Mela podobno już lepiej dogaduje się z kotem, a ma tyle energii, że ciągle biega i bawi się wszytkim :) Tak że czasami senior ucieka przed nią, bo ma już dosyć. Na razie nie przekonała się do swoich dużych, ale mija dzisiaj dopiero szósty dzień, więc to się jeszcze zmieni :)

Trykoty szaleją :) W chwili, gdy piszę posta Mia biega po całym domu z futrzaną kulką, a Bisou - o dziwo - przyłącza się dno niej. Z reguły Mia bawi się z Kukim, ale ten tym razem przchadza się niezależnie gadając. Mówi, że wiosna, ciepło, on chce biegać, a tu tak mało miejsca...

Pozdrawiam Was wszystkich ciepło :)

Weihaiwej

Post » Sob mar 26, 2011 11:23 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Weihaiwej pisze:
shalom pisze: :( ojej, a ja sobie po cichutku myślałam że udało Ci sie znaleźć super pracę i jesteś nią tak zajęta...

Na pewno będzie dobrze :) Tylko inaczej. Zmiany, zmiany, zmiany...

Mela podobno już lepiej dogaduje się z kotem, a ma tyle energii, że ciągle biega i bawi się wszytkim :) Tak że czasami senior ucieka przed nią, bo ma już dosyć. Na razie nie przekonała się do swoich dużych, ale mija dzisiaj dopiero szósty dzień, więc to się jeszcze zmieni :)

Trykoty szaleją :) W chwili, gdy piszę posta Mia biega po całym domu z futrzaną kulką, a Bisou - o dziwo - przyłącza się dno niej. Z reguły Mia bawi się z Kukim, ale ten tym razem przchadza się niezależnie gadając. Mówi, że wiosna, ciepło, on chce biegać, a tu tak mało miejsca...

Pozdrawiam Was wszystkich ciepło :)

Wei- nie wiem o jakich zmianach mówisz, ale czasem wydaje mi się, że zmiany sa potrzebne. i bedzie na pewno dobrze. z Twoim optymizmem!!
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Sob mar 26, 2011 12:52 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Dzięki Sliver! A widzę, że Ty masz nowy śliczny banerek? :)

Weihaiwej

Post » Sob mar 26, 2011 14:49 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Weihaiwej pisze:Dzięki Sliver! A widzę, że Ty masz nowy śliczny banerek? :)

tak, babajaga mi zrobiła :D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Wto mar 29, 2011 14:43 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

A mi chodzi po głowie pewna dziedzina życia, której mogą dotyczyć Twoje zmiany, Weihaiwej.

Fajnie, że kotka czuje się coraz lepiej w nowym domu. Oby jak najszybciej pokochała swoich Dużych :ok:

Ja dzisiaj mam jakąś wewnętrzną silną tęsknotę za moimi kiciami. Najchętniej wyszłabym z pracy i ruszyła do nich.
Rano przyłapała głupolka Erwina(wszystkożernego kota) jak gryzł styropian. Nie wiem skąd on to dorwał. Pewnie wiatr przywiał na balkon. Mam nadzieję, że nic nie połknął.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

[poprzednia][następna]