Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 15:04 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Pogoda mnie zdopingowała i też zaczynam wiosenne porządki, więc Marzenia szykuj się bo będą nowe rzeczy na bazarki :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro mar 23, 2011 15:10 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

O masz!! Chyba wynajmę kawalerkę - wczoraj z trudem upchnęłam do szafki rakietki do badmingtona :?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 23, 2011 16:20 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Hmmm no to takich pierdół to ja mam od groma i ciut ciut ;D to jak już uzbieram w samochód ciężarowy to do kogo podwieźć ?? Widze las rąk :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 16:22 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Jus87 pisze:Hmmm no to takich pierdół to ja mam od groma i ciut ciut ;D to jak już uzbieram w samochód ciężarowy to do kogo podwieźć ?? Widze las rąk :mrgreen:

Przestraszyłam się nie na żarty :mrgreen: a może opcja: robisz foto, wysyłasz na mój email, ja robię bazarek, a gdy ktoś coś kupi to biiorę od Ciebie, co? :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 16:44 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Ty nie bądź taka sprytna :D chętnie się tego pozbędę w szybkim tempie z domu :ryk:
Obrazek

Jus87

Post » Śro mar 23, 2011 16:45 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

OK - przywioź do mnie :mrgreen: z kilogramem RC Exigenta różowego :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 16:53 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Dobrze ;) to może jakoś weekendowo się zbiorę bo i Smarti muszę nawiedzić.. Jakoś dziwnie tęksnię za tymi jej futrami (niedługo mnie wypędzi :mrgreen: ) :) popakuję coś może dzisiaj... muszę przejrzeć szafy, szafeczki, szufladki, pudełeczka ;) Gwarant, że coś się znajdzie :)
Obrazek

Jus87

Post » Śro mar 23, 2011 17:19 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Marzenia11 pisze:
Jus87 pisze:Hmmm no to takich pierdół to ja mam od groma i ciut ciut ;D to jak już uzbieram w samochód ciężarowy to do kogo podwieźć ?? Widze las rąk :mrgreen:

Przestraszyłam się nie na żarty :mrgreen: a może opcja: robisz foto, wysyłasz na mój email, ja robię bazarek, a gdy ktoś coś kupi to biiorę od Ciebie, co? :D

ja tak zrobię...jak coś znajdę możliwego do wystawienia na bazarek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro mar 23, 2011 18:27 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Muszę zdobyć bardziej praktyczne i niezbędne umiejętności, bo tak to za rzadko jestem u Smarti i tęsknię za futrami... :kotek:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 23, 2011 18:44 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Ja też postaram się coś wygrzebać na bazarek.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 23, 2011 22:39 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

Erin pisze:
Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Marzenia, alkoholu się chce?
Może tego winka Smarti? :mrgreen:

czemu pytasz? cos nie tak? :roll: :mrgreen:

Ależ skund - potrzeba jak najbardziej zrozumiała.
W końcu człowiek nie wielbłąd, pić musi :wink:
A do winka najlepsze są pierogi :P

cos czuję że jeszcze trochę i magnolia jak nic,zakwitnie :piwa: :piwa: :piwa:

Dzis Blusia i Belka dostały w doopalki antygrzyba :mrgreen: :mrgreen:
a Edwarda w pysio na lamblię :twisted:
słodko nie było... :ryk: :ryk: :ryk:

Jadwinię jutro na 12-30 wiozę do wet. Ani na poprawkę-prosimy z Duzą Jadwini o kciuki aby tym razem niunia się zrosła bez przeszkód i poprawek:ok: :ok: :ok:

Carlos już rządzi nami na całego-właściwie to teraz, to my u niego mieszkamy w apartamentach a nie odwrotnie...

a Wy wiecie jak mnie Sz.Kot dzis dokociła???? :kotek: :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu:

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro mar 23, 2011 22:45 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 24, 2011 0:07 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

zobaczcie-przegądałam wątek Promysia bo podsyłam panu z Wrocka i znalazłam to...
jaki los potrafi być łaskawy jak się mu nie dajemy... :D

Marzenia11 pisze:smarti - pamietaj, że jestem nieustannie z Tobą...
Czy wiecie, że koty mruczą też wtedy, gdy BARDZO CIERPIĄ??

To co napiszę nie przychodzi mi łatwo, ale moim zdaniem Promyś umiera...... Przestańmy się łudzić. Ma nowotwór w pysiu, o którym sam prof. Galanty mowi, że się go nie leczy. Na jakiej podstawie podważamy słowa Profesora? I innych wetów, ktorzy prowadzą Promysia od ponad tygodnia? Na ten moment wiedzy weterynaryjnej i umiejętności weterynarzy w Warszawie, łącznie z profesorem, nikt nie potrafi zoperowac Promysia To są fakty.
Dlatego uważam, że nalezy go zabrać z lecznicy do domu. I odpuścić badania, testy, pobieranie wycinków itp. Po co??? Żeby uzupełnić 1%???

Smarti - to piekielnie trudna sytuacja i trudna decyzja, ale jedynie Ty możesz jeszcze coś dla Promysia zrobić:
TULIĆ, GŁASKAĆ, BYĆ Z NIM, PRZEPRASZAĆ ZA WSZYSTKIE ZŁE RZECZY KTORYCH DOŚWIADCZYŁ OD LUDZI, DAĆ MU MIŁOŚĆ NA KONIEC ŻYCIA

a Księciunio żyje,i to jeszcze jak-na przekór wszystkim wetom świata :ok: :ok: :ok:
i jaki haremik sobie załatwił
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: [/color][/b]
Ostatnio edytowano Czw mar 24, 2011 0:12 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 24, 2011 0:12 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

błagam Cię, nie strasz!!! zaczęłam czytać od: "To co napiszę..." brrr!!!

a może Promyk mógłby zostać tu, gdzie jest obecnie? 8)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw mar 24, 2011 0:14 Re: Kicie u Smarti3-Mela zaklepana a Promyś rozchwytywany!!

smarti pisze:a Księciunio żyje,i to jeszcze jak-na przekór wszystkim wetom świata :ok: :ok: :ok:
i jaki haremik sobie załatwił
[/b] :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: [/color][/b]

:mrgreen: i tak ma być :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]