28.03. pon. rano Gosia wie. Teresa
29.03. wt. rano Gosiawie. MaraS
30.03. śr. rano Bona44 wie. MaraS
31.03. czw.brak wie.Teresa
01.04. piat. Bona44 wie. brak
02.04. sob. rano Martyna wie. brak
03.04. niedz. Dorotka wie. MartynaP.
Gosia dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Mara pojedzie po kota z Mikołajczyka i zawiezie go do szpitalika, nie wiadomo w jakim jest stanie, rozmawiałam juz z dr Moniką tak więc temat opanowany
Cookie jeszcze nie rozmawialam z panią Bozeną. odezwe sie na pewno jak cos ustalę![]()
a w Poznaniu moze domek znajdzie Lusia
MartynaP pisze:Filomen pisze:Mara pojedzie po kota z Mikołajczyka i zawiezie go do szpitalika, nie wiadomo w jakim jest stanie, rozmawiałam juz z dr Moniką tak więc temat opanowany
Cookie jeszcze nie rozmawialam z panią Bozeną. odezwe sie na pewno jak cos ustalę![]()
a w Poznaniu moze domek znajdzie Lusia
czy domek dla Lusi jest pewny ?
czy jest transport?
szukamy transportu dla niewidomego Elwiska który w lipcu został zabrany dzieciom z piaskownicy.
Elwisek bardzo długo czeka na dom i ma szanse go miec tylko szukamy transportu
moze by się mógł zabrać z Lusią do Poznania
Alienor pisze:Na zdrowej kociarni nie ma łopatkiznowu
Poszukiwania zajęły mi trochę czasu, więc nie miałam czasu wpisać do ewidencji - tylko 2 z Ulotnej trójcy zostały umyte ocznie - jeden bialobury i czarnobiały, trzeci zwiewał tak skuteczni, że się poddałam
. Kwarantannę przeleciałam ekspresowym ekspresem - tricolorka nie zjadła mokrego, może na puszkę załapie? Usiłowała mi uciec, ale byłam szybsza. Dzika kotka miała totalny kipisz w klatce i ze strachu jak zamiatałam chciala mnie dziabnąć (chyba). Tak że jej kuweta nieruszona - wymiotłam co było w boksie i tyle. Więcej grzechów nie pamiętam - dziś dala mi popalić Stella (daję jej zastrzyki, przed którymi wieje, a w 2 osoby trzeba
- wiec odwalałam wszystko w panice źle wpływającej na myślenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 81 gości