KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 8:59 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 28.03.-03.04.2011
28.03. pon. rano Gosia wie. Teresa
29.03. wt. rano Gosiawie. MaraS
30.03. śr. rano Bona44 wie. MaraS
31.03. czw.brak wie.Teresa
01.04. piat. Bona44 wie. brak
02.04. sob. rano Martyna wie. brak
03.04. niedz. Dorotka wie. MartynaP.
Gosia dzięki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 23, 2011 10:45 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

hej
zrobiłam 6 albumów z kotami do adopcji

album to plastikowa teczka z przeźroczystą okładką i kartki w koszulkach wpięte do środka. Pierwsza kartka to okładka i namiary na nas a każda kolejna to 1 kot - zdjęcia i opis oraz namiary kontaktowe, takie jak na stronie
koty wydrukowane ; ewita, coffi, mecenas, gracja, big, apasz, julinka, czandra, pędzel, perełka, ajax, lusia, sheba

jak ktoś chce dodać kota to proszę mi dziś przysłac zdjecia, opis, tak, do 15 godziny
potem albumy rozdam i każdy będzie miał pod opieką album gdzie będzie musiał uzupełniać dochodzące koty

albumy będą w Almavecie, w Lupusie, Teresa ma dwie lokalizacje i Dorotka też dwie.

jeśli ktoś ma dobre miejsce na taki album to prosze dac mi znać
postaram się dodrukować ale za dużo nie mogę chyba, ze ktoś wrzuci na ksero kolorowe

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro mar 23, 2011 11:08 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Filomen pisze:Mara pojedzie po kota z Mikołajczyka i zawiezie go do szpitalika, nie wiadomo w jakim jest stanie, rozmawiałam juz z dr Moniką tak więc temat opanowany

Cookie jeszcze nie rozmawialam z panią Bozeną. odezwe sie na pewno jak cos ustalę :D

a w Poznaniu moze domek znajdzie Lusia

czy domek dla Lusi jest pewny ?
czy jest transport?

szukamy transportu dla niewidomego Elwiska który w lipcu został zabrany dzieciom z piaskownicy.
Elwisek bardzo długo czeka na dom i ma szanse go miec tylko szukamy transportu
moze by się mógł zabrać z Lusią do Poznania :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro mar 23, 2011 11:15 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Na zdrowej kociarni nie ma łopatki :evil: znowu :evil: Poszukiwania zajęły mi trochę czasu, więc nie miałam czasu wpisać do ewidencji - tylko 2 z Ulotnej trójcy zostały umyte ocznie - jeden bialobury i czarnobiały, trzeci zwiewał tak skuteczni, że się poddałam :( . Kwarantannę przeleciałam ekspresowym ekspresem - tricolorka nie zjadła mokrego, może na puszkę załapie? Usiłowała mi uciec, ale byłam szybsza. Dzika kotka miała totalny kipisz w klatce i ze strachu jak zamiatałam chciala mnie dziabnąć (chyba). Tak że jej kuweta nieruszona - wymiotłam co było w boksie i tyle. Więcej grzechów nie pamiętam - dziś dala mi popalić Stella (daję jej zastrzyki, przed którymi wieje, a w 2 osoby trzeba :roll: - wiec odwalałam wszystko w panice źle wpływającej na myślenie :oops:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 23, 2011 11:24 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

MartynaP pisze:
Filomen pisze:Mara pojedzie po kota z Mikołajczyka i zawiezie go do szpitalika, nie wiadomo w jakim jest stanie, rozmawiałam juz z dr Moniką tak więc temat opanowany

Cookie jeszcze nie rozmawialam z panią Bozeną. odezwe sie na pewno jak cos ustalę :D

a w Poznaniu moze domek znajdzie Lusia

czy domek dla Lusi jest pewny ?
czy jest transport?

szukamy transportu dla niewidomego Elwiska który w lipcu został zabrany dzieciom z piaskownicy.
Elwisek bardzo długo czeka na dom i ma szanse go miec tylko szukamy transportu
moze by się mógł zabrać z Lusią do Poznania :)

Transport będzie prawdopodobnie w kwietniu jak pan dr S. będzie organizował kurs na Śląsku a Lusia do dego czasu wydobrzeje, oczywiście Elviska zabierze. Chcę ponegocjować z domkiem Lusi czy by nie wzieli tez któregoś kota z trójcy Gremlinów bidne, chyba sie nie doczekają na dom i będą razem z Coffi do starości mieszkać w Chatce :evil:

Filomen

Post » Śro mar 23, 2011 11:28 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

O Ewa dzieki w imieniu Elwiska :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro mar 23, 2011 13:13 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

nietety kobieta z Mikołajczyka sie nie zgłasza, musimy czekać aż sie zgłosi, nie mam komórki do niej :roll:

Filomen

Post » Śro mar 23, 2011 13:29 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

czwartek rano :D
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Śro mar 23, 2011 13:49 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Na zdrowej kociarni nie ma łopatki :evil: znowu :evil: Poszukiwania zajęły mi trochę czasu, więc nie miałam czasu wpisać do ewidencji - tylko 2 z Ulotnej trójcy zostały umyte ocznie - jeden bialobury i czarnobiały, trzeci zwiewał tak skuteczni, że się poddałam :( . Kwarantannę przeleciałam ekspresowym ekspresem - tricolorka nie zjadła mokrego, może na puszkę załapie? Usiłowała mi uciec, ale byłam szybsza. Dzika kotka miała totalny kipisz w klatce i ze strachu jak zamiatałam chciala mnie dziabnąć (chyba). Tak że jej kuweta nieruszona - wymiotłam co było w boksie i tyle. Więcej grzechów nie pamiętam - dziś dala mi popalić Stella (daję jej zastrzyki, przed którymi wieje, a w 2 osoby trzeba :roll: - wiec odwalałam wszystko w panice źle wpływającej na myślenie :oops:

a mamy klatkę iniekcyjną - trzeba wypróbować :D

a czy Janka była odebrać kocurka? miała sie z Tobą umówić

Filomen

Post » Śro mar 23, 2011 13:57 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Zapraszam na bazarki:
ksiazki część 1: viewtopic.php?f=20&t=125758
autografy : viewtopic.php?f=20&t=125764
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro mar 23, 2011 15:37 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Nikt się ze mną nie umawiał :( a Stella jest u mnie w domu, więc klatki nie będę podbierać. Zresztą zastrzyki tylko do piątku włącznie, Ala pomaga więc ok :wink: Problem to złapać ją na zastrzyk bo zwiewa i chowa się jak jakaś ninja :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro mar 23, 2011 16:46 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Obrazek

super :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 23, 2011 18:14 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Zaś jade na Mikołajczyka- zawieźć trasnporterek na tą cieżarną kotkę. Wczoraj ponoć się nie pokazała a przychodzi tylko wieczorami :/ Iweta wzięłam Twój transporterek i niestety nie mam najlepszych wieści ale to Ci napiszę na pw

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro mar 23, 2011 18:52 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

umowy adopcyjne - druki, oraz 6 kocich albumow zostawiłam w witrynce w chatce, proszę zaopiekujcie się nimi zeby trafiły do lecznic i sklepów zoologicznych

Filomen

Post » Śro mar 23, 2011 19:42 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Mogę wziąć tą niedzielę wieczór :ok:

Alienor

[poprzednia][następna]