Koci Aniele! ja mogę zrobić tylko nie wiem jak się zgramy na fb akurat dziś bo ja tak dzisiaj różnie z czasem To jakbym mogła Cię prosić to zrób to wydarzenie i wklej nam linka tu (a ja się zgłoszę jak tylko wejdę na FB i Cię zobaczę w celu nauczenia się robienia wydarzeń i nie zawracania Ci więcej głowy) Dziękuję
Dzwoniłam do schroniska do Pani Ani. A wygląda na to, że ona nic nie wie o wynikach badań Wita...
A o białaczce...
Tym bardziej przekonuję się, że muszę tego kochanego kocura czym prędzej wyciągnąć
A za nim za uszy chorusie ze schronów. Cholera, cholera - to nie dla nich miejsce.
A moje futrzodupce zajęły strategiczn emiejsce pod rozgrzaną kozą grzewczą, bo piec centralnego ogrzewania mamy zepsuty, dbrze że już wiosna... i nawet nie myślą, że są w uprzywilejowanej sytuacji.
Kasiu kochana. Boże - ja główkuję - też szukałąm tymczasu, bo nie chcę żeby zaginęły... Jesteś wspaniała. Gdybyś się zdecydowała, to ja załatwiam transport i jednego i drugiego futra - pomoc finansową w miarę możliwości. Może też przelecę się po znajomych: np: po 20 złotych na rzecz kotów - wartość kilu drożdżówek a jak pomnożyć. przez ilość ludzi coś zawsze skapnie.
A kampania na rzecz choraczków i tak być musi!!! Pomóżmy
Boże - ze mnie to jakaś stuknięta hsiteryczka. Siedzę i wyję jakby mi ktoś krzywdę zrobił. Tak się wzruszyłam. Powinnam się cieszyć a wyję jak syrena ogniowa. Kretynka, idiotka!!!
kasia86 wam dziewczyny dziękuje za chęć pomocy finans. ja nie mogę wesprzeć finansowo, ale mogę robić bazarki - jeśli macie jakieś fanty, to przyjmę poproszę też FP, żeby pieniądze przekazywane na schron szły do kasia86 - schron już się zgodził w schronowej lecznicy dowiemy się, za ile najtaniej można kupić Zylexis pozostaje do zakupienia karma
Daj znać - jak i kiedy pomóc. Czy pomóc w transporcie zwierzaków - weekend jest łatwiejszy, bo samochód TŻ-a a nawet nie jego tylko służbowy co oznacza, że w tygodniu samochód i TŻ głównie jeżdżą "służbowo" oczywiście.
Jaką karmę kupić żeby choć wyprawki im zrobić na wyjazd ze schronu? A może od razu zbierzemy na ten Zylexis?