Dotarły do nas dwa upragnione worki Puriny zamówione przez Mirę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:Kochani zapraszam na kolejny bazarek na szybkoz cudnym gadżetem od Kochanej Serum
![]()
viewtopic.php?f=20&t=125720
taizu pisze:iza71koty pisze:To co radzisz Taizu? Myślałam ze jak dam Benka i będzie świeży cały czas, on jest dosyć ciężki, to trochę pomoże.![]()
Kiedy używałam Benka,wydawało mi się, że nie było aż tak wiele drobinek rozniesionych. No i mają jeszcze te chodniczki przed kuwetami. To dużo daje.
Chodniczki to dobry pomysł, i benek chyba bardziej na nich zostaje, niż pellet, ale z kolei jak się przylepi, to trudno sie go pozbyć. Moje z pelletu nie chcą za bardzo korzystać, szkoda, bo osobiście wolę mieć w pościeli trociny niż glinkęI kurz z benka fatalnie działa mi na gardło, jak zamiatam
iza71koty pisze:Dwa moje dzikuski.Kocurek whiskasowy to kotek uratowany z Tęczy. W tym miocie były 4 kociaki.Trzy kocurki i kotka. Jeden z braci bardzo podobny do niego.Ale ma zupełnie inny charakter.Kocurki i kotka wysterylizowane w ubiegłym roku. Ich mama złapana w wysokiej ciaży, miała sterylke aborcyjną. W tym czasie ktoś mi podrzucił trzy dwutygodniowe kociaki na podwórko. Kotka przyjęła je jak własne.Pamiętam tę kotkę z Tęczy. Inne koty zawsze odpędzały ja od jedzenia. Unikała kotów, była wychudzona i miała bardzo brzydką sierść.Dzisiaj biegała jak szalona prowokując do zabawy inne koty. Nie ma lepszego widoku i satysfakcji. Tym bardziej ze to jedna z uratowanych z Tęczy kotek.-
-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 160 gości