Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 22, 2011 12:46 Re: Legnica...

tiaaa,a ja za nią ze szmatką nasączoną domestosem,do dziś czuć ten charakterystyczny zapach,koce z fotela zamknełam w pralce.
Ale kochana kicia na szafie nie brudziła,jednak życie nie jest tak do końca wredne 8)
Legnica

Post » Wto mar 22, 2011 13:47 Re: Legnica...

Ja tez czytam :) i podziwiam piękną białą kotkę.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 22, 2011 13:57 Re: Legnica...

Ja myślę, że Bojek stoi na straży dobrego imienia kotów z Opola ;)

A ja chciałam osobiście i bardzo głośno i wyraźnie podziękować Wiesi, że mimo wszystko, mimo zadymki w domu, szalonego stada i wszystkich innych milszych i mniej miłych sytuacji jakie ją spotykają nigdy nie odmawia pomocy i jest w stanie pomóc w sprawach bardzo delikatnych i osobistych.

Jak już kiedyś pisałam, nie znałam nigdy wcześniej ani nigdy później TAKIEJ osoby jaką jest Wiesia. I bardzo dziękuję, że los postawił Ją na drodze mojej, naszego Bojka i innych kotów oraz ludzi...

Wiesiu, dziękuję za wszystko.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto mar 22, 2011 14:19 Re: Legnica...

się wzruszyłam troszkę...dziękuję za miłe słowa
Legnica

Post » Wto mar 22, 2011 14:32 Re: Legnica...

Wiecie co?
właśnie ślęczę nad ogłoszeniami adopcyjnymi,przyszedł Bayer do pokoju ale nie znalazł nic ciekawego więc od razu zrobił tył zwrot i odwrócił się tyłem żeby wyjść,a moim oczom ukazał jego jego śliczny zadeczek-nieco łobklejony kupką
:lol: :lol: :lol:
ja na prawdę nie wiem jak ja mam mu znaleźć dom,te uchachane buźki,to nie ze szczęścia,tylko z sytuacji
ktoś w nocy dorwał się do żółtego sera,który był schowany w szafce z talerzami,nie Bayer,na pewno,jemu mogły się trafić jedynie resztki rozsypane na blatach i podłodze,tak czy inaczej,ma bardzo delikatny żołądek,do tego bywa zafuflany,a mnie ręce opadają i tak szczerze,odechciewa mi się robienia ogłoszeń adopcyjnych i rozmów na temat-dla czego Bayer nie powinien hasać radośnie po wsi-lub tp.

Ponarzekałam,teraz idę prać dupsko,potem dokończę ogłoszenia a potem pójdę po wściekłe(najprawdopodobniej)panny:Zuzannę i Chanel.
Legnica

Post » Wto mar 22, 2011 22:50 Re: Legnica...

Dziewczyny zmęczone,skołowane i obrażone maksymalnie nie mogą się zdecydować gdzie chca lezeć i co w ogóle chcą robić.

:dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
A CARMEN ŚPIEWA-MA RUJKĘ ZNACZY SIĘ
:lol:
Legnica

Post » Wto mar 22, 2011 22:57 Re: Legnica...

To by znaczyło,że radość Carmen przed południem to nie było wyśmiewanie koleżanek,tylko radość z jej przyszłej sterylki.Też by bardzo chciała i dla tego postanowiła okazać to rujką.
Bardzo madra koteczka :kotek:
Legnica

Post » Śro mar 23, 2011 0:03 Re: Legnica...

Aktualnie odczuwam wyjątkowo silną motywację i chęć wysterylizowania wszystkich kotek na świecie :evil:
zwłaszcza tych rujkujących o godzinie 00.00
Legnica

Post » Śro mar 23, 2011 0:04 Re: Legnica...

Przewrażliwiona jesteś. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro mar 23, 2011 0:05 Re: Legnica...

znów poleciały talerze w kuchni,nie wiem czy pójdę sprawdzać,cobym teraz nie zrobiła,jutro też któryś/któraś będą się tam tłukli i pojutrze i po pojutrze 8)
Legnica

Post » Śro mar 23, 2011 0:07 Re: Legnica...

mirka_t pisze:Przewrażliwiona jesteś. :lol:

Ja lubię głaskać koty,ale nie co 5 minut wstając z łózka,przez kilka nocy z rzędu,nawet jeśli bardzo się ciesze ze Carmen wreszcie poczuła tę wenę
Legnica

Post » Śro mar 23, 2011 0:24 Re: Legnica...

Chanel czuje się zupełnie dobrze,wygląda normalnie,porusza się równiez bez problemu.
Poszła przytulać się do synusia i bardzo dobrze,bo ja muszę zająć się Zuzanką i Carmen

Obrazek

a Zuzanka jest przygnębiona,smutna,jakaś taka zgnieciona,przykurczona,ma skwaszoną minkę,bardzo,bardzo nie szczęśliwą,chodzi za mną krok w krok i potrzebuje pocieszenia

Obrazek

a za jakiś tydzień,w podobnym ubranku będzie paradować Carmen :piwa:
Legnica

Post » Śro mar 23, 2011 0:39 Re: Legnica...

Super, że tak szybko z dwiema poszło :ok:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro mar 23, 2011 0:56 Re: Legnica...

Bardzo twarzowe te ubranka :lol: Czyli Carmen jednak panienka :wink:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro mar 23, 2011 11:44 Re: Legnica...

Dziewczyny wyglądają bardzo elegancko :mrgreen: Trzymam kciuki za Carmen :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]