Gibutkowa pisze:alma_uk pisze:
edit. czy kocim swierzbem czlek moze sie zarazic? nie zeby ten tego, bo my myjemy rece zawsze, ale tak dla spokoju....
Kocim nie ale kot może mieć ludzkiego świerzba i tym możesz się zarazić.
oooooOOO
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:alma_uk pisze:
edit. czy kocim swierzbem czlek moze sie zarazic? nie zeby ten tego, bo my myjemy rece zawsze, ale tak dla spokoju....
Kocim nie ale kot może mieć ludzkiego świerzba i tym możesz się zarazić.
Carmen201 pisze: Dziewczyny, jak się ogarniecie z bazarkami (ode mnie kasa poszła wczoraj), to wstawcie rozliczenie, zobaczymy jak stoimy. Sabinka będzie mieć neta w piątek to się wypowie o stanie kasy.
Gibutkowa pisze:Sorry za OT ale coś nie mogę znaleźć tego wątku co Szalony zakładało odnośnie robienia ogłoszeń![]()
Odblokowali już tą funkcję własnej strony ( w nagrodę za dodanie 10 ogłoszeń poprawnych) w ramach portalu adopcje.org, o której pisałam na tamtym wątku, tu moje wypocinytak to mniej-więcej wygląda http://kotywroclaw.adopcje.org/
Carmen201 pisze: Zostało 12 dorosłych Kotów, które w czasach prosperity podobnież regularnie odwiedzały weta i były regularnie szczepione, itp., z tego, co wiem, tylko te małe nie widziały weta w swoim życiu. Więc to doszczepianie starszych rzeczywiście nie wiem, czy jest potrzebne ale na pewno do konsultacji.
Arcana pisze:Dwukrotne szczepienie doroslych kotow, ktore wczesniej tez byly szczepione, jest co najmniej nieoczywiste. Moze warto zapytac weta, ktory nie jest zainteresowany tym finansowo.![]()
Swierzba ani zebow to nie wyleczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 196 gości