Wiem , że dzwoniła
Oddzwoniłam

Aga po nie wpadnie, pojedzie z nimi do Weta.
Jeszcze nie wiem kiedy, bo jutro Aga pracuje, czwartek mam trochę zawalony zajeciami.
Zobaczymy.
C miocik plus Bia i Binio jedzą
Binio mnie trochę martwi.
Bia już całkiem otworzyła oczka, Binio ... otworzył tylko jedno, a drugie... nie widzę oczka, tylko spojówki i wydobywa się z niego jasny , przezroczysty płyn... zaczynam się bać, że tego oczka nie ma...
Zastanawiam się czy ich mama w ciązy nie zeżarła jakiejś myszy z wafaryną, bo ona ma teratogenne działanie na płody...
Pomcia... najgorszy dzikun z całej 18nastki...
Gryzie i drapie, nie można dziadygi pogłaskać.
Stawia się i rzuca z pazurami do twarzy...
Tequila daje się głasakać, nie gryzie, nie drapie, podobnie Zohan i Zytka, jeszcze warkolą i prychają, ale nie jedzą mnie

Alvunia, ucieka , ale jak gdzieś leży w jakiejś budzie , daje się grzecznie pogłaskać i nie protestuje.
Muszkieterzy mnie czasem, a w zasadzie codziennie molestują o głaski, zwłaszcza Wituś i Wiktorek, Willuś przemyka i ucieka, ale jak gdzieś leży w jakimś koszyku, tez da się grzecznie pogłaskać i nie robi z tego wielkiego halo.
Rejcia szatani , jak zwykle, rozbija się po mieszkaniu, zaczepia standardowo Wiktorka i Witka, szaleje z Tiną, gania za Pomcią i Alvunią

i molestuje nakolankowo
Własnie moje kolana okupuje

Minia zalewa co się da...ostatnio leje przy biurku C miotu

codziennie

dostała łomot od C mamuśki

i to chyba dlatego

Najgorsza i mocno martwiąca jest Pomcia, niby jeszcze młoda, niby dałoby się ją jeszcze oswoić...ale ona nie współpracuje wcaaaale... i chyba trzeba ją będzie wypuścić...albo może powinna jako jedynaczka gdzieś trafić?
Nie wiem...nie chcę jej wypuszczać, bo jak Pudzianek i Polcio i Czika takie fajne domki znalazły i dożyją późnej starości, to czemu Pomci nie miałabym dać takiej szansy...wyrzuty sumienia...
C miocik ma tylko jedną laskę

bardzo odważna, jako jedyna wyłazi z kojca i zwiedza

chopaki siedzą i nosa wyściubić nie chcą
Jej dam na imię Ciara
Mamuśka

Cemunia

?? jeszcze myślę nad imieniem dla niej
Ciara mi wpadło tak przez przypadek i przypasowało

Kuweta jedna czasem to zaaaa mało na tą bandę, bo jak 3 są w kuwecie, to 4ty nie wejdzie... i robi kuwetę przy wc

zabawne dla mnie
Kolejka przed kuwetą