Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hanelka pisze:Pilnujemy, wrzucam wyniki do postu na str 12 lub 13. Na początku kwietnia następne sprawdzanie.
A ja pilnuję, żeby swoje zjadła, choćbym miała nie iść spać.
Musi się poprawić. Musi!
hanelka pisze:Pilnujemy, wrzucam wyniki do postu na str 12 lub 13. Na początku kwietnia następne sprawdzanie.
A ja pilnuję, żeby swoje zjadła, choćbym miała nie iść spać.
Musi się poprawić. Musi!
Usiądę w weekend, obiecuję.ASK@ pisze:Witajcie dziewczyny![]()
Jak Kasieńka dzisiaj? A reszta gromady?
Wiem,nie masz czasu na watek ale napisz prosze tutaj jak Soserek,Bodzio i cała reszta tałatjstwa.Jak Chajeczka? Myślę,ża każdy chętnei poczyta. Masz trochę tych biedek.
Witaj!mamut pisze:Witam.
Dzisiaj przeczytałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem Twojej opieki nad Kasią, ale jeśli można, to chciałabym coś zasugerować.
Hanelko, ponieważ teraz Ty prowadzisz wątek kici która jest u Ciebie, to dobrze by było, gdyby Dorcia (jako założycielka wątku) napisała do moda, żeby Tobie przypisano pierwszy post. Wtedy spokojnie mogłabyś zmieniać tytuł wątku, prowadzić rozliczenia finansowe i wklejać wyniki badań do pierwszego postu. Mało kto będzie chciał zajrzeć na 12 czy 13 stronę, żeby dowiedzieć się chociażby o tym jakie są wyniki kici. Ludzie na ogół patrzą na 1 stronę wątku. Spróbujcie, bo Tobie na pewno byłoby łatwiej prowadzić wątek.
Z góry przepraszam za moje wymądrzenie się![]()
Kasiu, kiciuniu postaraj się więcej jeść!
Tu wszyscy martwią się o Ciebie, nawet ci, którzy tylko podczytują![]()
![]()
hanelka pisze:Kasia wczoraj wieczorem złamała mi serce już całkiem. Na widok szykowanej kroplówki zwiała. Pobiegła po ratunek do psa. Przytuliła się do niego tak mocno, że prawie pod niego weszła.Ech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 18 gości