SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 18:41 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Czekam jak ten głupek na transport.

A gów******* mnie to obchodzi :?
Wybaczcie :oops: ale drażni mnie ten człowiek :evil: :evil: :evil:

Haldeman7 pisze:Ten kot wtedy, gdy znalazłem go na parkingu, był stanie agonalnym, skrajnie wychudzony, skóra i kości, zanik mięśni. Szkoda, że nie zrobiłem wtedy fotek, szczególnie tych "z góry", by pokazać kręgosłup, na którym można było ćwiczyć anatomię.

Pierwsze słyszę :roll: w wcześniejszych postach-niestety usunietych nie było nic takiego napisane :roll:

A czarno-biały kot :?: :?: :roll:

jejejeje :roll: wpadł z prenensjami jak zawsze, a kot dalej tam gdzie był :roll: szmery bajery :roll:

Edit: Przestań chłopie narzekać tylko zacznij działać, a nie czekasz aż ktoś coś za Ciebie zrobi :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Pon mar 21, 2011 18:44 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon mar 21, 2011 18:43 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Szura-najmysi mama pisze:
Haldeman7 pisze:Co do kocurka...Czekam jak ten głupek na transport. Ale to ja dostaję po głowie...Miał jechać w wiele miejsc. Poznań, np. Ale ktoś spasował, jak wspomniałem, że może ma swoje kocie dolegliwości. Miał być pod wschodnią granicę, potem Warszawa, teraz Łódź...sam się już gubię w tych pomysłach...Ale, nie wiedzieć czemu, to na mnie lecą pomyje.
Ten kot wtedy, gdy znalazłem go na parkingu, był stanie agonalnym, skrajnie wychudzony, skóra i kości, zanik mięśni. Szkoda, że nie zrobiłem wtedy fotek, szczególnie tych "z góry", by pokazać kręgosłup, na którym można było ćwiczyć anatomię. Wtedy wyglądał na 1-2 lata...nie dał się obejrzeć, uciekał z krzykiem. Sierść miał jaką miał, nic na to nie poradzę, że jest kocurem, który poszedł na randki. No, chyba, że umiecie sprawić, by sierść była wspaniała w 3 tyg u kota skrajnie wycieńczonego.Dałem ogłoszenie na miau, ale nie sądziłem że tu trzeba wciąż coś udowadniać, robić całą dokumentację by odpierać bezsensowne zarzuty... Kot teraz i tak wygląda dobrze, w porównaniu z tym, w jakim stanie był w dniu znalezienia. Ale widzę, że wciąż mało...
Kot był, jest i czeka. Ale to też chyba mało...

Skopiowałam, bo znowu usunięte zostanie :evil:

Czy ja śnię jakiś koszmar? Po raz kolejny proponuje się pomoc dla kotka, połykając pigułę goryczy w postaci 38 stron matactw i krętactw ze strony Haldemana, a tu znów coś nie tak i rzekomo wszyscy go oczerniają 8O Nie, to nie może być prawda. Ktoś tu sobie ze wszystkich niezłe jaja robi :evil: Tylko PO CO :?:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 21, 2011 18:48 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

bulba człowiek czasami tak ma <nasra****** w głowie> że musi, no musi innych wkurzyć :evil:
Niech mi ktoś pokaże nowe zdjęcia tego kota :roll: to uwierzę, że on tam jest nadal :roll:

CatAngel

Post » Pon mar 21, 2011 18:59 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

"Co do kocurka...Czekam jak ten głupek na transport. Ale to ja dostaję po głowie..."

Człowiecze, jednak może weź na wstrzymanie, co?

Nieraz koty dostają ratunek po wielu miesiącach poszukiwań, i to inicjowanych przez absolutnie słownych, nie "dziwaczących" ludzi.
Temu rudaskowi i tak się udało - bardzo szybko ludzie zaoferowali pomoc, tylko kaprysiłeś jak... księżniczka na ziarnku grochu. :evil:

Czego ty chcesz właściwie?

Czemu narzekasz, że ktoś się wycofał? Skoro na początku podałeś inne informacje, a potem wychodziły inne?

Dlaczego uważasz, że fakt że ktoś obawia się o swoje - nieraz liczne - przygarnięte koty jest naganny?
Myślisz że łatwo jest wziąć chorego kota (nie wiadomo na co - bo diagnozy brak... 8) i potem leczyć pozostałe, bo Ty nie raczyłeś od razu poinformować, na co to biedne zwierzatko jest chore?

Wszyscy mają koło ciebie skakać bo masz dobre serduszko? Ale tu sami tacy - i też są tu ludzie z bardzo trudnymi sytuacjami rodzinnymi, zawodowymi, mieszkaniowymi... :roll:

J.D., piszesz:
"Wydaje mi się,że nawet troll nie posunie się do tego aby "ciągnąć" kogoś do Morąga po wymyślonego kota"

- to moze i nie, ale może za to się okaże że osoba przysłana po kota ma nie taki wyraz twarzy albo ubranie w niewłaściwym kolorze.
I kota nie dostanie. 8)

Berek

Od: Śro gru 31, 2008 0:12

Post » Pon mar 21, 2011 20:32 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

yyyyyy ale oso hozi :? :conf:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon mar 21, 2011 21:33 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Tak w ogóle to chodzi o to,że nikt nie chce ryzykować jazdy po kota póki ktoś nie sprawdzi jaka jest sprawa na miejscu;rozmawiałam a paroma "transportami" i nikt nie wyraził zgody jazdy w "ciemno" :? ...nie ma kogoś blisko aby sprawdzić jak jest z tym kotem? Potwierdzić lub zaprzeczyć słowa Haldemana?Bez tego ja jestem bezsilna;nawet swojego TŻ-ta nie "sterroryzuję" do tego stopnia żeby rzucił wszystko i jechał bo on też życzy sobie relację z "miejsca przestępstwa" zdaną przez kogoś postronnego...
bardzo przepraszam cię koteczku,że nie mogę ci pomóc :cry:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon mar 21, 2011 21:59 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

J.D. pisze:Tak w ogóle to chodzi o to,że nikt nie chce ryzykować jazdy po kota póki ktoś nie sprawdzi jaka jest sprawa na miejscu;rozmawiałam a paroma "transportami" i nikt nie wyraził zgody jazdy w "ciemno" :? ...nie ma kogoś blisko aby sprawdzić jak jest z tym kotem? Potwierdzić lub zaprzeczyć słowa Haldemana?Bez tego ja jestem bezsilna;nawet swojego TŻ-ta nie "sterroryzuję" do tego stopnia żeby rzucił wszystko i jechał bo on też życzy sobie relację z "miejsca przestępstwa" zdaną przez kogoś postronnego...

Czy w tym momencie nie wyważamy otywartych drzwi???
Jest na miejscu "niejaka" KropkaXL, która na samym początku miała kontakt
z Haldemanem i jakoś dziwnie szybko zamilkła :( :( :(

Gwiazdor

Od: Pon lut 21, 2011 18:26

Post » Pon mar 21, 2011 22:58 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

nie dziwie sie Kropce ze zamilkla bo Haldeman to (...) ja tez chcialam pomoc ale wycofalam sie I NAPRAWDE BARDZO MI SZKODA TEGO KOTKA a Haldemana tez (...)

Usunięto obraźliwe wypowiedzi. Aleba

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Pon mar 21, 2011 23:10 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Dorotko, pewnych rzeczy nie przeskoczysz :( ludzka..nie wiem- głupota, niefrasobliwość, chęć zaistnienia jest silniejsza niż dobro zwierzaka. Chciałyśmy dobrze, a wyszło, jak wyszło. Haldeman zbył milczeniem moją propozycję DT, Twoją propozycję dorzucenia się do transportu.....Jak coś się zaczyna klarować w sprawie rudaska, Haldeman wycofuje się rakiem :(

Dobrze się bawisz, młody człowieczku :?: :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon mar 21, 2011 23:12 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 boisz się czegoś, że tak to wszystko odwlekasz i <posty wykasowane> po co :roll: :roll: baba ci wleje czy jak :roll: a może kota nie ma :roll: albo szukasz drugiego rudego :roll: żeby było, że jest cały czas :roll: No bo ja nie kumam takiego zachowania :roll:
Bo albo jestem głupia, albo coś tu ewidentnie śmierdzi :roll: od samego początku :roll:
Edit: literki

CatAngel

Post » Pon mar 21, 2011 23:18 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Prośbę o adres pobytu kota też zignorował ...
A Kropce dajcie spokój. Ja bym na jej miejscu też nie ryzykowała kontaktu z kimś takim w realu w mojej okolicy.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 21, 2011 23:21 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

phantasmagori pisze:Prośbę o adres pobytu kota też zignorował ...
A Kropce dajcie spokój. Ja bym na jej miejscu też nie ryzykowała kontaktu z kimś takim w realu w mojej okolicy.

No i mnie to bardzo dziwi :roll: :roll: :roll: bo dla mnie to on ewidentnie coś ukrywa.

I jeszcze raz napiszę :roll: w pierwszym poście było, że ma dwa koty(w tym czarno-białą) pare dni(3-4) później nagle ktoś mu takiego kota podrzucił :roll:

Ja chyba zaraz zakończę pisanie tutaj postów, bo ino tracę czas :roll: a i tak nic tu nie zrobimy :roll:

CatAngel

Post » Pon mar 21, 2011 23:23 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

blagam zamknijcie ten watek bo tylko wszyscy tracimy czas,pomagajmy kotom w realu bo jest co robic ,ja wszystkie zlapane w zeszlym tygodniu kotki mialam ciezarne

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Pon mar 21, 2011 23:35 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Dorato pisze:blagam zamknijcie ten watek bo tylko wszyscy tracimy czas,pomagajmy kotom w realu bo jest co robic ,ja wszystkie zlapane w zeszlym tygodniu kotki mialam ciezarne

Poczekajmy :) dajmy jeszcze jeden raz wpaść Haldeman7 na wątek z tym jego postem który będzie opisywał tylko jak to my tu "be" do niego :D

J.D. pisze:T

Asiu nie Twoja wina, tylko tego ..... :evil: :evil: :evil: miejmy nadzieję, że kota tam nie ma,albo że ktoś inny się nim zaopiekuje

CatAngel

Post » Pon mar 21, 2011 23:50 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Berek pisze:
J.D., piszesz:
"Wydaje mi się,że nawet troll nie posunie się do tego aby "ciągnąć" kogoś do Morąga po wymyślonego kota"

- to moze i nie, ale może za to się okaże że osoba przysłana po kota ma nie taki wyraz twarzy albo ubranie w niewłaściwym kolorze.
I kota nie dostanie. 8)

:ryk: :ryk: :ryk: nie zdziwiloby mnie to prawde mowiac, albo sie okaze, ze w Moragu zaden nijaki Haldeman nie mieszka i zadnego takiego rudzielca w potrzebie nie ma....

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]