Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:na ogł o mojej Trisi odezwała się b.mila pani-szuka kici do domku wychodzącego ( domek poza miastem,wsrod pól),szuka szylki ale jest jeden warunek-musi być megamiziakiem dla innych kotów bo pani ma dwie koteczki ktore sie nie polubiły za bardzo, a ta młodsza bardzo potrzebuje kici do zabawy i lepi się do kazdego zwierzaka.
Madzia-jesli chcesz to skontaktuję Cie z Pania ale Ty musisz sprawdzić miziastość kici,bo Pani jak wezmie to już nie odda a nie "moze ryzykowac" trzeciego kotka ktory okaże się dla kiciów "sobkiem wsobnym".
Dałabym jej moją Trisię ale obawiam się ze jest za mało miziasta..a nie chcę już narazać Trisi na kolejny niewypał..
magdajedral pisze:smarti pisze:na ogł o mojej Trisi odezwała się b.mila pani-szuka kici do domku wychodzącego ( domek poza miastem,wsrod pól),szuka szylki ale jest jeden warunek-musi być megamiziakiem dla innych kotów bo pani ma dwie koteczki ktore sie nie polubiły za bardzo, a ta młodsza bardzo potrzebuje kici do zabawy i lepi się do kazdego zwierzaka.
Madzia-jesli chcesz to skontaktuję Cie z Pania ale Ty musisz sprawdzić miziastość kici,bo Pani jak wezmie to już nie odda a nie "moze ryzykowac" trzeciego kotka ktory okaże się dla kiciów "sobkiem wsobnym".
Dałabym jej moją Trisię ale obawiam się ze jest za mało miziasta..a nie chcę już narazać Trisi na kolejny niewypał..
Iwonko dziękujemy za pomysł, ale jakoś nie jestem przekonana w przypadku kotków o takim wyglądzie do tego aby były wychodzące.... Może się spodobać komuś obcemu i ją złapie a celu rozmanażania. A jak się okaże że kicia już nie może tego robić to ona marnie skończy.
Może dziwne to myślenie, ale takie jest moje zdanie.
Tripti - nie ma sprawy, polecam się na przyszłość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 169 gości