Długowłosa Tri ['] juz nie cierpi :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 23:56 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Przecież wiesz że kocham wszystkie kicie, ale nie mam niestety możliwości pomóc wszystkim.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie mar 20, 2011 0:02 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Ojej, ale z niej będzie cudeńko i do tego chyba jest miziasta :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie mar 20, 2011 0:04 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Przepiękna :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 20, 2011 10:44 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

zapisze sobi.Kocia piękna :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie mar 20, 2011 12:02 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

podbijam kicię, może znajdzie się DT?

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Nie mar 20, 2011 15:16 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

Tusinka pisze:podbijam kicię, może znajdzie się DT?

:!: :?:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie mar 20, 2011 15:41 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

na ogł o mojej Trisi odezwała się b.mila pani-szuka kici do domku wychodzącego ( domek poza miastem,wsrod pól),szuka szylki ale jest jeden warunek-musi być megamiziakiem dla innych kotów bo pani ma dwie koteczki ktore sie nie polubiły za bardzo, a ta młodsza bardzo potrzebuje kici do zabawy i lepi się do kazdego zwierzaka.
Madzia-jesli chcesz to skontaktuję Cie z Pania ale Ty musisz sprawdzić miziastość kici,bo Pani jak wezmie to już nie odda a nie "moze ryzykowac" trzeciego kotka ktory okaże się dla kiciów "sobkiem wsobnym".
Dałabym jej moją Trisię ale obawiam się ze jest za mało miziasta..a nie chcę już narazać Trisi na kolejny niewypał..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie mar 20, 2011 16:23 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

w jakim wieku jest koteczka? jak z jej zdrowiem?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 20, 2011 16:40 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

A może znajdzie się domek niewychodzący?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie mar 20, 2011 20:42 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

dziękuje bardzo za wątek Magda.

Nie wiem jak ocenić miziastość kici, ona była mega zabiedzona i narazie to wygląda lepiej, ale jeszcze to nie jest to co będzie, do tego była baaaardzo chuda, teraz jest już tylko chuda, kotek będzie po kontorli u weta, zresztą teraz też ma kontakt z weterynarzem, także przyszły opiekun będzie wiedział o niej wszystko.

tripti

Od: Wto mar 01, 2011 14:22

Post » Nie mar 20, 2011 21:17 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

smarti pisze:na ogł o mojej Trisi odezwała się b.mila pani-szuka kici do domku wychodzącego ( domek poza miastem,wsrod pól),szuka szylki ale jest jeden warunek-musi być megamiziakiem dla innych kotów bo pani ma dwie koteczki ktore sie nie polubiły za bardzo, a ta młodsza bardzo potrzebuje kici do zabawy i lepi się do kazdego zwierzaka.
Madzia-jesli chcesz to skontaktuję Cie z Pania ale Ty musisz sprawdzić miziastość kici,bo Pani jak wezmie to już nie odda a nie "moze ryzykowac" trzeciego kotka ktory okaże się dla kiciów "sobkiem wsobnym".
Dałabym jej moją Trisię ale obawiam się ze jest za mało miziasta..a nie chcę już narazać Trisi na kolejny niewypał..

Iwonko dziękujemy za pomysł, ale jakoś nie jestem przekonana w przypadku kotków o takim wyglądzie do tego aby były wychodzące.... Może się spodobać komuś obcemu i ją złapie a celu rozmanażania. A jak się okaże że kicia już nie może tego robić to ona marnie skończy.

Może dziwne to myślenie, ale takie jest moje zdanie.

Tripti - nie ma sprawy, polecam się na przyszłość.
magdajedral

Post » Pon mar 21, 2011 8:36 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

magdajedral pisze:
smarti pisze:na ogł o mojej Trisi odezwała się b.mila pani-szuka kici do domku wychodzącego ( domek poza miastem,wsrod pól),szuka szylki ale jest jeden warunek-musi być megamiziakiem dla innych kotów bo pani ma dwie koteczki ktore sie nie polubiły za bardzo, a ta młodsza bardzo potrzebuje kici do zabawy i lepi się do kazdego zwierzaka.

Iwonko dziękujemy za pomysł, ale jakoś nie jestem przekonana w przypadku kotków o takim wyglądzie do tego aby były wychodzące.... Może się spodobać komuś obcemu i ją złapie a celu rozmanażania. A jak się okaże że kicia już nie może tego robić to ona marnie skończy.

Może dziwne to myślenie, ale takie jest moje zdanie.

Tripti - nie ma sprawy, polecam się na przyszłość.

też się tego obawiam, ona na pewno po odchuchaniu będzie piękna.

Tusinka

Post » Pon mar 21, 2011 14:05 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

podbijam, może jednak ktoś ją wypatrzy

Tusinka

Post » Pon mar 21, 2011 16:37 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

nikt nie zagląda do kici :cry:

Tusinka

Post » Wto mar 22, 2011 8:38 Re: Długowłosa Tri z przytuliska szuka DT lub DS!!!!!!

hop piękna, może ktoś Cię pokocha.

Tusinka

[poprzednia][następna]