PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 19:06 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Carmen201 pisze:TAK :)
Podobno całą drogę psociła :)

trzymam kciuki za ten domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 20, 2011 19:26 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Magis pisze:Ja bym ją zostawiła, nowy dom i tak pewnie zawlecze ją do weta na przegląd więc zobaczą już na miejscu co jest z tym pyszczkiem.

ja też bym zostawiła. Chyba.Bo jazdy autobusem nie pomogą jej.
Bo z drugiej strony lepiej żeby ten stres został tutaj u Carmen. Ale jeśli coś jest nie tak to DS bedzie musiał isć więc zawsze ma rozpoznanie sytuacji. Jeśli da radę to może trochę poczekać aż kotka przywyknie i ochłonie.
Ola zadzwoń do Ds i pogadaj. Zobaczysz co oni powiedza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 20, 2011 19:31 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

usunąć już ogłoszenie Tygrysa??

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Nie mar 20, 2011 19:48 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Tygrysa usunąć.
Rozmawiałam z Panią Agatą od Misi i jakieś 50 razy z Panią Basią.
Pani Basia mówi, że wczoraj jadła, piła i była w kuwecie a więc dobrze się czuła, nie bolało nic.
Rozważałyśmy nawet nocowanie Miśki u Mamy P. Basi, jest po sąsiedzku, ale doszłyśmy do wniosku, że kolejna przeprowadzka.........Także Misia siedzi, zakupiłam whiskas supreme z kurczakiem bo podobno uwielbia i będziemy próbować podkarmiać i napoić.

Rozmawiałam tez z Panią Agatą i poprosiłam o pokazanie Misi wetowi możliwie szybko (ale też może nie 1 dnia, niech trochę ochłonie.. nie wiem zresztą, co myślicie?), Pani Agata się zgodziła (i nas czyta :). Miśka też najprawdopodobniej nie będzie spać u Sei ale od razu w nowym domu.

Bardzo jest kochana, jak ją głaszczę to do mnie gada i się przytula. Ale wyjść nie chce, boi się Karola i moich Kotów. Chociaż sama pierwsza zaczęła niesnaski :evil:

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie mar 20, 2011 19:52 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Olu co z naszym Tygryskiem :oops: :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 20, 2011 19:59 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Usunąć, wyraźnie napisane przecież :ryk: :ryk: :ryk:

Fajnie, że tak to poszło zgrabnie. Trzymam kciuki, że dziewczyna zacznie jeść...
No dobra, to przesuwaj te z pierwszego postu do drugiego, nie ma to tamto :twisted:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 20, 2011 20:09 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Tygrys zdjęty z ogłoszenia :D

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Nie mar 20, 2011 20:13 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Gosiu, z NASZYM Tygryskiem (bo to nie ten sam :) sprawa rozwojowa :)
Ale jesteśmy w kontakcie, ogarnęłam, nie martw się :)

Dzisiaj nic nie przesuwam, idę ogarnąć mieszkanie i ugotować TŻowi kolację oraz zająć się Misią.
I, acha, szukamy chętnego na rozmowę przedadopcyjną w Zabrzu.
Dla Madzianka :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie mar 20, 2011 20:27 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

:roll: :?:

kotx2

Post » Nie mar 20, 2011 20:31 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

:? :roll: :?:

kotx2

Post » Nie mar 20, 2011 21:07 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

kotx2 pisze:
Carmen201 pisze:TAK :)
Podobno całą drogę psociła :)

trzymam kciuki za ten domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Bylas na wizycie PA? Wspaniali serdeczni ludzie. Stwierdzili, ze Arabelka jest jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach, zostalam wycalowana, dostalam zwrot pieniazkow za transport, choc nie prosilam...ech, sama bym sie dala wyadoptowac ;) Pani Arabelki pytala tez o losy Rysia, brata malutkiej. Poinformowalam, ze sama dostarczylam Ryśka rowniez wspanialej Rodzinie w Lodzi. Kociaki rzeczywiscie podobnie umaszczone, sliczne jasne pastelowe buraski, i z charakteru tez podobne- radosne luzaki.
Mlody Pan, ktory odebral Dziewczynke, rowniez baaardzo sympatyczny, troskliwy i zachwycony koteczką.
Dziewczyny w podrozy nie sprawialy zadnych problemow, bylo luzno, wiec kazda zajmowala osobne miejsce w ekspresie EuroCity :mrgreen: Dziewczynka jako dama w srednim wieku byla spokojna, a Arabelka rozrabiala i kombinowala, jak sie wydostac z transporterka.

Carmen, wielkie uznanie za organizacje i za wyczarowanie takich domow. Zarowno Domek z Lodzi, jak i dzisiejsze slaskie to naprawde dobry powod, zeby jechac z kotkami setki kilometrow. Przekazywanie kotow TAKIM LUDZIOM to prawdziwa radosc :1luvu:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Nie mar 20, 2011 21:10 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

tak byłam,super domek :ok: takie domki to unikaty :D myslałam ,ze piszecie o mnie bo cos poszlo nie tak :?

kotx2

[poprzednia][następna]