Koty w duchowym wcieleniu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 20, 2011 18:47 Koty w duchowym wcieleniu

Nie zauważyłam takiego wątku, więc założę.

Poprzednio miałam czarną kotkę dachowca. Kilka razy wydawało mi się, że odwiedziła mnie.

-> Szłam do kuchni. Nagle zauważyłam, ze atmosfera jest jakaś taka inna. Zatrzymałam się i nagle usłyszałam dość wyraźne skrzypnięcie listwy na progu. Zawsze skakała tak moja Czarna.

-> Za drugim razem była odważniejsza, bo najpierw usłyszałam skrzypienie podłogi i tuptanie na parkiecie. Ruda była w innym pokoju (sprawdziłam) i spała twardym snem. Potem poszłam się położyć i po zgaszeniu światła poczułam jak coś zaczęło ugniatać kocim sposobem pościel. Coś przesunęło się w stronę moich nóg i ułożyło się przy kolanach. Po tym wszystkim nagle ogarnęło mnie ciepło i szybko znikło.

-> Dzisiaj już Czarna była naprawdę odważna. Siedziałam przy biurku i uczyłam się do egzaminu. Kątem oka, nie ruszając się widziałam widziałam jak po ścianie i podłodze przesuwa się wyraźny cień rozmiarów kota. Przemknął przez środek pokoju i poszedł w stronę kuchni. Czułam wyraźny dotyk ogona. Zuza spała na kanapie, olała cień.

Czy ja mam omamy czy na serio mnie Czarna odwiedza? o.0
A was odwiedzają kociambry, które odeszły?
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Nie mar 20, 2011 18:52 Re: Koty w duchowym wcieleniu

ja się jeszcze na szczęście nie miałam okazji przekonać,ale temat ciekawy,na psim forum dogomania jest podobny o psich duszach,jeśli chcesz to poszukam i dam Ci linka.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie mar 20, 2011 18:57 Re: Koty w duchowym wcieleniu

I tu jest podobny temat: viewtopic.php?f=8&t=124011

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47