Noemi [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 9:38 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Dziękuję Ewelino. Karmy mamy. Na razie jestesmy na etapie testowania. Odkryłam, że Noemi lubi gotowane żółtko.
W lodówce juz czeka nóżka do ugotowania. Lubi tez Gourmeta Perle. Troszke lepiej zaczęła jeść. No spi ze mną :D Cała noc spi nademna na poduszce i mruczy. A sika z uporem maniaka z róg korytarza :/
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw mar 17, 2011 12:17 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Karotko :1luvu: Brak mi słów...

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt mar 18, 2011 19:45 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Noemi mruczy Ci kołysanki na dobranoc :mrgreen: Moja Wilczka też upodobała sobie kąt ale..przez jakiś czas dawaliśmy tam podkład potem jak wyrzucaliśmy stary to tak się za wymianę zabieraliśmy, że w końcu nie założyliśmy i o dziwo nie sika :| Ale jak mieliśmy Tadka na tymczasie przez tydzień to musieliśmy założyć bo pannica oczywiście przez swoje niezadowolenie znów zaczęła tam chodzić potem trochę trzymaliśmy i znów zdjęliśmy.
Podaj mi proszę nr konta to przeleję grosika.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie mar 20, 2011 16:03 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Rozmawiałam z Karotką. Noemi ma dzisiaj gorszy dzień, ma napady duszności :( Trzymajcie kciuki aby jej się polepszyło.
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie mar 20, 2011 17:43 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 20, 2011 18:38 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

JaEwka pisze:Rozmawiałam z Karotką. Noemi ma dzisiaj gorszy dzień, ma napady duszności :( Trzymajcie kciuki aby jej się polepszyło.

:(
strasznie to smutne i zupełnie nie wiem co mądrego napisać, doradzić :(
trzymajcie się!

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie mar 20, 2011 20:34 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Przeogromne i stałe :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon mar 21, 2011 8:01 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Jak malutka się czuje? kciuki są :ok: :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon mar 21, 2011 8:07 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Faktycznie wczoraj miałysmy zły dzień. Noemi juz w sobote po południu miała atak, aż zwymiotowała, ale potem drzemała cały wieczór i nie zauwazyłam nic niepokojącego. Miałam w poniedzialek przyjechac na steryd i myslalam, ze do tego czasu nic złego nie będzie sie działo. Niestety rano obudził mnie kolejny atak i Noemi miala wyraźne problemy z oddychaniem. O 9 rano juz byllismy u weta. Dostała steryd na 48h bo innego nie mieli. Dzisiaj wieczorem jedziemy po taki na 14 dni. Po sterydzie Noemi sie uspokoiła, ale potem znów miała atak i długo ciężko odddychała. Przyznam, że troche spanikowałam/ Dopiero w drugiej polowie dnia poczuła sie lepiej.
Na szczęście ma apetyt. Smakuje jej gotowane udko i szynka z kurczaka. Puszki tez wcinala, ale odkąd odkryła szynkę juz nie chce. Ugotuje jej dzisiaj znow żółtko. Mam wrażenie że troszke się zokragliła, skóra jej juz tak nie wisi.
Zapytam dziaij weta jak on to widzi. Noemi oddycha dośc płytko, ale mam nadzieję, że to jeszcze jej nie męczy tak bardzo.
Śpimy cały czas razem. Mam nadzieję, że to jeszcze nie czas...
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pon mar 21, 2011 11:58 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

OOOOOOOOGROMNE :ok: :ok: !!!!!!!!!!!!!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon mar 21, 2011 12:32 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

ja również trzymam mocno kciuki. I dołączam się do podziękowań Karotko, to cudowne, że Noemi trafiła na Ciebie :1luvu:

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon mar 21, 2011 14:25 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A może odkłaczka jej jakiegoś dawać częściej? Wiem że to nie płuca ale zawsze jak mniej sierści w brzusiu to lepiej się i oddycha i trawi - tak myślę :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon mar 21, 2011 15:03 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

TŻ zrobił Noemi sliczne fotki. Tak przynajmniej sie zapowiadają w aparacie. Niestety nie mam jak ich wgrać. Postaram sie jak naszybciej cos na to poradzic.
Tymczasem przesyłam kilka, które zrobiłam swoim aparatem.
Oto nasza Noemi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Karotka

Post » Pon mar 21, 2011 15:04 Re: Noemi. Już w DOMKU u Karotki!!! kciuki za aklimatyzację!

Ona ma ten łepek śliczny - taki okrąglutki księżyc w pełni ;) :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]