Polanka pisze: Wraz z dziewczynami z watku (banerek) opiekuje sie kotami z dworca PKP. Narazie to tyle o mnie, bo sie rozpisalam. Tak to jest jak sie uczy przed kompem
No to masz dużo kotów, choć nie w domu.
Witaj siostro w Pakcie

Moderator: Estraven
Polanka pisze: Wraz z dziewczynami z watku (banerek) opiekuje sie kotami z dworca PKP. Narazie to tyle o mnie, bo sie rozpisalam. Tak to jest jak sie uczy przed kompem

alix76 pisze:Zdaje się, że na taką okoliczność mamy pod opieką wirtualną czarnego Merlinka. Jakby ogona Tasmanii było mało, to odstąpię jedną łapę moich Czarnych Diabłów Tasmańskich
shira3 pisze:To ja jeszcze czarną plamkę na pysiu mojej Pysi ci podaruję - mi jeszcze łapki zostaną
pomponmama pisze:Witaj nowa!Jak chwilowo nie masz kota, to trudno, jakoś to przeżyjemy, nadrobisz w przyszłości
a w tym momencie wesprzesz inne koty i wirtualnie przygarniesz ogonek Tasmanii.
Ja też nie mam czarnego, tylko buro białe, ale się ze mną inna jędza swoim czarnym podzieliła wirtualnie - prawda kotko Dorotko?

jasdor pisze:Sol pozdrawia wszystkie czarowniceJest zapracowana, a po pracy zmęczona, że zapomina jak się nazywa (sama chciała - to ma
) Zjawi sie niedługo .
Jakby co ja mam kotecka co wygląda jak dwa lub trzy kotecki i jest czarny więc też mogę parę deko odstąpićpomponmama pisze:Ale zaś tam...Ja go zeżarłam pierwsza. Kotów byle czym nie podtruwam!
To jest pomówienie!
Wszak ja zostawiłam ten boczek kiedy robiłam sobie kanapki do pracy.
No nie spodziewałam się droga kuzynko, że mnie tak spostponujesz
Trującego bym nie zostawiła
pewnie bym pamiętała, żeby schować, gdyby mogło zaszkodzić
![]()
W zasadzie to;
http://kotburger.pl/30015/No-to
agnieszka1565 pisze:sol dużo sił Ci przesyłam
ja sypiam 4 -5 godzin na dobę i nadal jeszcze mam sporo energii to mogę się podzielić
charm pisze:Oj siostry siostry.... Na kilka godzin Was zostawić (i to w słusznej sprawie.... byłam na akcji adopcyjnej w SCC), a po powrocie czekało na mnie kilka nieprzeczytanych stron :roll;
Ale jakoś nadrobiłam..![]()
Witam świeżynkę![]()
Pomponmamo - współczuję atrakcji Frędzelkowych, mam nadzieję, że już sytuacja się unormowała... biedny Frędzelek...
I miłej niedzieli życzę![]()
![]()
(ja za chwilę znowu będę się zbierać do scc, ale najpierw trochę pierdzielnik w domu muszę ogarnąć)
solangelica pisze:Trzymajcie kciuki zeby tylko sil nie braklo i nadziei, z reszta sobie poradze

solangelica pisze:Charm!! Dzem dobryOpowiadaj jak bylo w SCC - moze w koncu uda mi sie tam trafic do srodka, bo poki co to jedynie z okien 6 albo 19 ja widuje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 104 gości