Są śliczne!!! I te białe futerka. Podpytuję znajomych czy ktoś nie mógłby przetymczasować, ale ciężko. Ci, którzy mają warunki nie lubią kotów, a Ci co by wzięli nie mają warunków albo są zakoceni
CZy one są rzeczywiście jakoś bardzo z sobą zżyte, przywiązane ? Czy tylko to założyliśmy, bo zostały razem znalezione [a mogły być po prostu kotami ulicy, które próbowały się ogrzać, czy coś] , a potem razem umieszczone w pomieszczeniu. Bo może - choć na pewno byłoby tak lepiej - łatwiej byłoby znaleźć pojedyncze domki? No, dobra , wiem , że to znowu pytanie do mj_liberian_girl, która nie jest tam ciągle i może nie wiedziec.. ale moze wie ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
myślę że można je rozdzielić są już w osobnych pomieszczeniach więc myślę, że nie będzie problemu... jaka więź między nimi tak naprawdę do końca nie wiem.... btły razem na początku a teraz są rozdzielone....
A koniecznie trzeba je rozdzielać? Bo jednak razem przeżyły trudne chwile i nawet jak tego nie okazuja fizycznie to mogą byc zżyte emocjonalnie ze sobą. (mam nadzieję, że nikogo nie uraże tym pytaniem...)
No, nie , pewnie niekoniecznie . Ja pytałam, fakt, bo coś słabo im idzie wychodzenie z tego schronu Jeśliby tylko ktoś chciał dwa - żeby chciał . Ale z drugiej strony, gdyby nie było chętnego na dwupak, to co.. tak czekać i czekać, tym bardziej , że nie są teraz razem [swoją droga dlaczego?] Już nawet chciałam pytac Asi, jak tam ogłoszenia? czy już są? i czy jest jakiś odzew, jeśli są?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."