Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 23:28 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

muszę to przemyśleć :roll:

Madziu, ja następnego nie potrzebuję, a do szczepień jestem przekonana od dawna i nikt nie musi mnie do nich namawiać.
Zastanawiałam się tylko nad kaszlem Buri, tzn. czy powinnam w tym wypadku ją szczepić, ale już wiem że tak.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob mar 19, 2011 23:31 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Nie sądzę aby jej kaszel był przeszkodą, więc czekamy tylko na info kiedy już będzie po szczepieniach.

A to już jakiegoś doktorka masz? Czyżby nadal ten z ostrego dyżuru po pogryzieniu przez kota sąsiadki?
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 23:37 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

magdajedral pisze:Ja bym wolała żeby Jola zgodziła się na szczepienia. Doktorka mogę Jej oddać bez patrzenia na Niego nawet :)

No nie mam wątpliwości że Jola zaszczepi koty - a mam wielkie czy zrezygnuje z doktorka i/lub pozwoli asystować na wizycie :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob mar 19, 2011 23:38 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:muszę to przemyśleć :roll:

Madziu, ja następnego nie potrzebuję..

No patrz! Szczęściara :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob mar 19, 2011 23:40 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

To ja musze chyba swoje koty poprosić o ugryzienie. Może i mi się cos trafi.....
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 23:45 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Nie, to nie ten od pogryzienia, to chirurg który mnie kroił :mrgreen:

Marzeniu- odstępuję :ok: będziesz miała po dziurki w nosie
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob mar 19, 2011 23:52 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No widzę, że masz szczęście do lekarzy.....
magdajedral

Post » Sob mar 19, 2011 23:58 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

magdajedral pisze:No widzę, że masz szczęście do lekarzy.....

to fakt
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie mar 20, 2011 0:16 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

dobrej nocki :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie mar 20, 2011 10:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

JolaJ pisze:Nie, to nie ten od pogryzienia, to chirurg który mnie kroił :mrgreen:

Którego? :D

Marzenia11

Post » Nie mar 20, 2011 10:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

magdajedral pisze:To ja musze chyba swoje koty poprosić o ugryzienie. Może i mi się cos trafi.....

ja nie muszę prosić - a trafiają mi się same kobiety 8O przeznaczenie? :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Nie mar 20, 2011 19:50 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:Nie, to nie ten od pogryzienia, to chirurg który mnie kroił :mrgreen:

Którego? :D

o nie, nie Kochana...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto mar 22, 2011 11:14 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No to co proponujesz a potem się wycofujesz..? Niedobra Ty :evil: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 11:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Marzenia11

Post » Śro mar 23, 2011 13:37 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

heloł-co słychać u moich słodkich- Titosia i Buri wiosną ? :D :kotek: :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]