Tu są dane, z numerami komórkowymi:
http://hotelzwierzat.com/kontakt.php
To bardzo pomocny, fachowy i dobrze zorganizowany człowiek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ana pisze:Przypomniałam sobie, że jakiś czas temu założyli nowy "oddział"![]()
Tu są dane, z numerami komórkowymi:
http://hotelzwierzat.com/kontakt.php
To bardzo pomocny, fachowy i dobrze zorganizowany człowiek
Karilka pisze:Ja uważam, ze Medor jest jedną z Fundacji, które rzeczywiście coś robią i nie podoba mi się takie sobie pisanie ironiczne, że ktoś spuscił kogoś jak wode w klozecie.
Byłaś w Medorze? Poznalaś tych ludzi? Pomogłaś któremuś zwierzakowi tam będącemu?
Myślisz, że tam pracuje sto osób, które leżą i czekają na coś do roboty? Myślisz, że bernardyn, który jest prawdopodobnie zdziczały, możliwe, ze agresywny, chory, stroniący od ludzi to łatwy temat? Wiesz co znaczy wolny boks w przepełnionym schronisku?
Rzucasz kamień, powodując lawinę(!), na ludzi, którzy walczą o to samo co Ty - czy to jest zachowanie godne miłośnika zwierząt? Nie rozumiem tej sytuacji.
twins26 pisze:najłatwiej krytykować osób do pomocy nie ma ......
a taka jest prawda że bez pieniędzy nic zrobić się nie da
wolontariuszy brak
mało mamy pomocy w ogłoszeniach
ja tez wydzwaniałam wszędzie zęby pomoc jemu zastanawiałam sie czy mam odmówić tej p ze strykowa to tez nie nasz rejon lecz kosodrzewiny a tam nie chciałam jej dać
porozmawiam jeszcze z moją mamą
o nim
enigma pisze:
doczytaj
Femka prosila tylko o INFORMACJE, jak tego psa zlapac (bo Femka ma doswiadczenie z kotami, ale z psami juz troche mniejsze)
nie prosila, zeby ktos z fundacji przyjechal i tego psa zlapal
nie twierdzila, ze im tego psa przywiezie
czy naprawde tak trudno podac kilka rad przez telefon?
Karilka pisze:Ja uważam, ze Medor jest jedną z Fundacji, które rzeczywiście coś robią i nie podoba mi się takie sobie pisanie ironiczne, że ktoś spuscił kogoś jak wode w klozecie.
Byłaś w Medorze? Poznalaś tych ludzi? Pomogłaś któremuś zwierzakowi tam będącemu?
Myślisz, że tam pracuje sto osób, które leżą i czekają na coś do roboty? Myślisz, że bernardyn, który jest prawdopodobnie zdziczały, możliwe, ze agresywny, chory, stroniący od ludzi to łatwy temat? Wiesz co znaczy wolny boks w przepełnionym schronisku?
Rzucasz kamień, powodując lawinę(!), na ludzi, którzy walczą o to samo co Ty - czy to jest zachowanie godne miłośnika zwierząt? Nie rozumiem tej sytuacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sandi870 i 681 gości