Annazoo pisze:
Czyli Rudzik i Rudy to ten sam kocurek?
oui, ten sam. nie wiedziałam, jak panicz ma oficjalnie na imię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:
Czyli Rudzik i Rudy to ten sam kocurek?
_namida_ pisze:Raczej obydwie panie chcą HymenaA jako parę do Teodora - kota o podobnym charakterze, czyli spokojny i ciapowaty. Mieli takiego od znajomych przez 2 miesiące i koty się świetnie dogadywały. Wydaje mi się że to powinien być młodszy kot, nie dominujący. Portos z Re raczej się całymi dniami gonili, rujnując wszystko co napotkali po drodze, wydaje mi się, że by go prał.
Muszę się w końcu zdecydować.
BarbAnn pisze:Zdjęcia Pchełki poszły
Do Lutry także wysłałam Rudego z łapką. Nie wiem czy ma ogłoszenia ale moze dobrze by było juz go pokazac w sieci?
najładniej pozował żółw ale jego Karaluch wydac nie chce.
kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń(nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).
kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń(nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).
queen_ink pisze:Ja wrzucam teraz już tylko na hostingkota, bo jest wygodny i niezawodny. Picasa nawala, fotosika nie lubię, a w imageshacku obsługa większej ilości zdjęć jest dość pokrętna.
BarbAnn pisze:kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń(nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).
pomarzyc zawsze mozna
kitkowa pisze:BarbAnn pisze:kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń(nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).
pomarzyc zawsze mozna
Eee, nie. Są takie cztery DT
A tak poważnie pisząc (z mojego punktu widzenia), to link do galerii queen_ink przydałby się na pierwszej stronie (bo czasem trzeba szukać posta queen, żeby dostać się z jej banerka do galerii na domowych tygrysach), a w mailu wskazówka, gdzie są zdjęcia danego kota.
Aha i jakby kto pytał, to trochę rozszerzyłam swoje portale o: moruska, doadopcji i domowe-tygrysy, z petworlda zrezygnowałam, bo tam burdel straszny.
Dziękuję za uwagę![]()
Tweety pisze:kitkowa pisze:A tak poważnie pisząc (z mojego punktu widzenia), to link do galerii queen_ink przydałby się na pierwszej stronie (bo czasem trzeba szukać posta queen, żeby dostać się z jej banerka do galerii na domowych tygrysach), a w mailu wskazówka, gdzie są zdjęcia danego kota.
Aha i jakby kto pytał, to trochę rozszerzyłam swoje portale o: moruska, doadopcji i domowe-tygrysy, z petworlda zrezygnowałam, bo tam burdel straszny.
Dziękuję za uwagę![]()
Annazoo, portal obstawiony
link do galerii Queen_ink już kiedyś wstawiałam. Zgubił się?![]()
_namida_, pani z Wieliczki będzie dzwonić w sprawie Maszy, bo jej się bardzo spodobała, także test na yorka aktualny
_namida_ pisze:Oki, odbyłam poważne rozmowyi Hymen idzie do Teodora, a dla drugiej pani będziemy szukać innego kota. Stwierdziła że jeśli ma być szczęśliwszy w towarzystwie kotów to trudno, jego dobro się liczy przede wszystkim
Kot dla pani powinien być w miarę młody (tak do półtora roku), nie może być czarny ponieważ poprzedni kot który zmarł był czarny i nie może być biały ze względu na kłaki, ponieważ pani ma prawie wszystko ciemne w domu (żeby było tak chociaż z pół na pół). Pani pracuje w szpitalu na zmiany 12 h, więc jest w jeden dzień cały, a w drugi nie ma jej przez tyle czasu, kot musi być taki, że nie będzie cierpiał z tego powodu. Pani jest doświadczoną kociarą, poradzi sobie i ze strachulcem i z charakternym kotem (chciała wziąć Ryfkę, ale zrezygnowała ze względu na białe kłaki - chyba się zbyt dobrze mojemu dywanowi przyjrzała
).
Będę się z nią jeszcze kontaktować, może po prostu pójdziemy do Kociarni i się w którymś zakocha.
Jeśli chodzi o Maszę - spadłby mi kamień z serca. Rozumiem, że dom wychodzący?
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, puszatek i 409 gości