K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 16:03 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Annazoo pisze:

Czyli Rudzik i Rudy to ten sam kocurek? :)

oui, ten sam. nie wiedziałam, jak panicz ma oficjalnie na imię :oops:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob mar 19, 2011 16:04 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

_namida_ pisze:Raczej obydwie panie chcą Hymena :crying: A jako parę do Teodora - kota o podobnym charakterze, czyli spokojny i ciapowaty. Mieli takiego od znajomych przez 2 miesiące i koty się świetnie dogadywały. Wydaje mi się że to powinien być młodszy kot, nie dominujący. Portos z Re raczej się całymi dniami gonili, rujnując wszystko co napotkali po drodze, wydaje mi się, że by go prał.
Muszę się w końcu zdecydować.

No Dyzio co prawda zbil Grzebyka, ale za to i Moneta, i Dudzia piorą Dyzia i on sie ich boi. Może przyszliby zobaczyć Miszcza?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 19, 2011 16:19 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

BarbAnn pisze:Zdjęcia Pchełki poszły
Do Lutry także wysłałam Rudego z łapką. Nie wiem czy ma ogłoszenia ale moze dobrze by było juz go pokazac w sieci?
najładniej pozował żółw ale jego Karaluch wydac nie chce.
;)

I Pchełeczka aktualnie :)

Obrazek
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/users.php?act=gallery&gal=11&cat=84

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob mar 19, 2011 16:56 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń :) (nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Sob mar 19, 2011 17:06 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń :) (nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).

Pewnie, że tak.
Tyle że w praktyce to bardziej skomplikowane.
Do kilku ogłoszeń, nie znalazłszy hosta, umieszczałam fotki otrzymane mailem - na fotosiku lub imageshacku, stąd właśnie mój pomysł, bu przynajmniej miejsce hostingowania było jednolite...
:wink:

Annazoo

Post » Sob mar 19, 2011 17:12 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

kitkowa pisze:Nie chcę się mieszać w hostowanie zdjęć kotów, ale myślę, że warto uporządkować i ujednolicić miejsca, skąd można pobierać zdjęcia m.in. do ogłoszeń :) (nie licząc oczywiście miłych DT, które przesyłają zdjęcia bezpośrednio na maila).

pomarzyc zawsze mozna ;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob mar 19, 2011 17:19 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

to jak dobrze liczę 13 kotów już ciachniętych w ramach miastowych sterylek :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 19, 2011 17:22 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Ja wrzucam teraz już tylko na hostingkota, bo jest wygodny i niezawodny. Picasa nawala, fotosika nie lubię, a w imageshacku obsługa większej ilości zdjęć jest dość pokrętna.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob mar 19, 2011 17:28 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

queen_ink pisze:Ja wrzucam teraz już tylko na hostingkota, bo jest wygodny i niezawodny. Picasa nawala, fotosika nie lubię, a w imageshacku obsługa większej ilości zdjęć jest dość pokrętna.

Prawda.
A ja wrzucam na hostingkota tylko to, czego nie ma w galerii Królowej :)
A my się ze sobą nie pogryziemy, wiem to już :1luvu:

Annazoo

Post » Sob mar 19, 2011 17:30 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

kto ma tekścik o Isminie? mam jej nowe fotki ale może poszłoby w całości do ogłaszarek?

Tweety

Post » Sob mar 19, 2011 17:49 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

BarbAnn pisze:

pomarzyc zawsze mozna ;)

Eee, nie. Są takie cztery DT :)
A tak poważnie pisząc (z mojego punktu widzenia), to link do galerii queen_ink przydałby się na pierwszej stronie (bo czasem trzeba szukać posta queen, żeby dostać się z jej banerka do galerii na domowych tygrysach), a w mailu wskazówka, gdzie są zdjęcia danego kota.
Aha i jakby kto pytał, to trochę rozszerzyłam swoje portale o: moruska, doadopcji i domowe-tygrysy, z petworlda zrezygnowałam, bo tam burdel straszny.
Dziękuję za uwagę :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Sob mar 19, 2011 18:20 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

kitkowa pisze:
BarbAnn pisze:

pomarzyc zawsze mozna ;)

Eee, nie. Są takie cztery DT :)
A tak poważnie pisząc (z mojego punktu widzenia), to link do galerii queen_ink przydałby się na pierwszej stronie (bo czasem trzeba szukać posta queen, żeby dostać się z jej banerka do galerii na domowych tygrysach), a w mailu wskazówka, gdzie są zdjęcia danego kota.
Aha i jakby kto pytał, to trochę rozszerzyłam swoje portale o: moruska, doadopcji i domowe-tygrysy, z petworlda zrezygnowałam, bo tam burdel straszny.

Annazoo, portal obstawiony :)
link do galerii Queen_ink już kiedyś wstawiałam. Zgubił się? :roll:

_namida_, pani z Wieliczki będzie dzwonić w sprawie Maszy, bo jej się bardzo spodobała, także test na yorka aktualny :)

edit: nie zgubił się, jest ciągle :wink:

Tweety

Post » Sob mar 19, 2011 18:23 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Tweety pisze:
kitkowa pisze:A tak poważnie pisząc (z mojego punktu widzenia), to link do galerii queen_ink przydałby się na pierwszej stronie (bo czasem trzeba szukać posta queen, żeby dostać się z jej banerka do galerii na domowych tygrysach), a w mailu wskazówka, gdzie są zdjęcia danego kota.

Annazoo, portal obstawiony :)
link do galerii Queen_ink już kiedyś wstawiałam. Zgubił się? :roll:

_namida_, pani z Wieliczki będzie dzwonić w sprawie Maszy, bo jej się bardzo spodobała, także test na yorka aktualny :)

Wiem, wymyślę sobie coś innego :)
Link jest na 1 stronie, razem z 3 innymi

Annazoo

Post » Sob mar 19, 2011 18:27 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

Oki, odbyłam poważne rozmowy ;) i Hymen idzie do Teodora, a dla drugiej pani będziemy szukać innego kota. Stwierdziła że jeśli ma być szczęśliwszy w towarzystwie kotów to trudno, jego dobro się liczy przede wszystkim :ok: Kot dla pani powinien być w miarę młody (tak do półtora roku), nie może być czarny ponieważ poprzedni kot który zmarł był czarny i nie może być biały ze względu na kłaki, ponieważ pani ma prawie wszystko ciemne w domu (żeby było tak chociaż z pół na pół). Pani pracuje w szpitalu na zmiany 12 h, więc jest w jeden dzień cały, a w drugi nie ma jej przez tyle czasu, kot musi być taki, że nie będzie cierpiał z tego powodu. Pani jest doświadczoną kociarą, poradzi sobie i ze strachulcem i z charakternym kotem (chciała wziąć Ryfkę, ale zrezygnowała ze względu na białe kłaki - chyba się zbyt dobrze mojemu dywanowi przyjrzała :wink:).
Będę się z nią jeszcze kontaktować, może po prostu pójdziemy do Kociarni i się w którymś zakocha.

Jeśli chodzi o Maszę - spadłby mi kamień z serca. Rozumiem, że dom wychodzący?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob mar 19, 2011 18:42 Re: K-ów, tniemy, pełną parą :)

_namida_ pisze:Oki, odbyłam poważne rozmowy ;) i Hymen idzie do Teodora, a dla drugiej pani będziemy szukać innego kota. Stwierdziła że jeśli ma być szczęśliwszy w towarzystwie kotów to trudno, jego dobro się liczy przede wszystkim :ok: Kot dla pani powinien być w miarę młody (tak do półtora roku), nie może być czarny ponieważ poprzedni kot który zmarł był czarny i nie może być biały ze względu na kłaki, ponieważ pani ma prawie wszystko ciemne w domu (żeby było tak chociaż z pół na pół). Pani pracuje w szpitalu na zmiany 12 h, więc jest w jeden dzień cały, a w drugi nie ma jej przez tyle czasu, kot musi być taki, że nie będzie cierpiał z tego powodu. Pani jest doświadczoną kociarą, poradzi sobie i ze strachulcem i z charakternym kotem (chciała wziąć Ryfkę, ale zrezygnowała ze względu na białe kłaki - chyba się zbyt dobrze mojemu dywanowi przyjrzała :wink:).
Będę się z nią jeszcze kontaktować, może po prostu pójdziemy do Kociarni i się w którymś zakocha.

Jeśli chodzi o Maszę - spadłby mi kamień z serca. Rozumiem, że dom wychodzący?

dom z ogrodem, gdzieś na końcu ślepej ulicy przy cmentarzu. Trzeba oczywiście jechać i sprawdzić jak to wygląda.

A pani jednak nie decyduje się na Rudiego? a Portos?

Tweety

[poprzednia][następna]