A oto nasze dzieło - jeden drapak z dwóch - reklamowany tym razem przez oba kociaste

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:Cieszymy się, że drapak znalazł aprobatę kociastych. Mam nadzieję, że posłuży wielu kotom przez długi czasi oczywiście kibicujemy Rumcajsowi, oby trafił się ten jedyny kochający i odpowiedzialny domek
![]()
![]()
![]()
Ps. u nas dobrze. Właśnie Hanka od 7.00 robiła wszystko, żeby obudzić mnie i Bilona ( bo Kuby nawet bomba w sypialni, pod łóżkiem by nie obudziła![]()
) . Wczoraj Hanka bardzo kibicowała piłkarzom i z chęcią strzeliłaby parę goli. A i najciekawsze ostatnio na balkon przyleciał gołąb ( chyba nikt mu nie powiedział, że tu miesza dwóch polowicieli
) i Hanka z Bilonem zamarli w bezruchu na jakieś 5 minut ( pewnie każde z nich miało swój pomysł na to jak go upolować, a potem zjeść
![]()
![]()
)
ładny gołąb
mordercy
![]()
![]()
KubaTST pisze:I dla tego mamy siatki w oknach, a niebawem może pojawi się jakaś woliera na balkonie albo coś takiego dołączonego właśnie do siatki w oknie... Tylko Kubę muszę przekonać do takiego pomysłu
Koty byłby szczęśliwe, bo na powietrzu i bezpieczne, bo za "kratami"
Zobaczymy co z tego będzie
.
Tweety pisze:Hanciu, twój brat znowu został bez towarzysza, bo jego kolega Rysik pojechał wczoraj do domu. Wczoraj był bardzo smutny a dzisiaj od rana bawi się ...sam i chyba mu z tym nie najlepiej. Na wtorek zapowiedziała się pewna rodzina aby się spotkać z Rumcajsem. Może to właśnie CI ludzie?
KubaTST pisze::1luvu: super, że koty jeszcze nie zdemolowały tego drapakaA za Rumcajsa trzymamy kciuki
![]()
![]()
za potencjalny domek
![]()
A ja mam tymczasem zmartwienie, bo doszły mnie dziś słuchy, że u mnie na Kurdwanowie mamy marcujące koty... ech... Podobno jest tam jakiś persowaty razem z dachowcami... Ktoś je tam podobno dokarmia... Kurde i niebawem pewnie będą kocięta....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 75 gości