KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 22:30 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Aaaa... to została nazwana Inez :roll:

Pięknie :mrgreen: dziękuje za relacje :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob mar 19, 2011 0:12 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

w zasadzie to moja licentia poetica - tak jak słyszę ją i widzę to "Czarna Inez" mi porzmiewa w tle :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 19, 2011 9:09 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

mam dobrą, super wiadomość "srana" :wink: Leonek zostaje na stałe w Almavecie - pokochał z wzajemnością sunię pani Moniki Sziszę, oczko z wrzodem się zagoiło, tak więc chłopaka ściągamy z ogłoszeń, podziękowania dla pani Moniki :1luvu:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob mar 19, 2011 9:30 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Filomen pisze:mam dobrą, super wiadomość "srana" :wink: Leonek zostaje na stałe w Almavecie - pokochał z wzajemnością sunię pani Moniki Sziszę, oczko z wrzodem się zagoiło, tak więc chłopaka ściągamy z ogłoszeń, podziękowania dla pani Moniki :1luvu:

No super wiadomość w takim paskudnym poranku to trzymamy kciuki :ok: :ok: za zdrówko Leonka i miłość :1luvu: :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Sob mar 19, 2011 9:31 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Filomen pisze:mam dobrą, super wiadomość "srana" :wink: Leonek zostaje na stałe w Almavecie - pokochał z wzajemnością sunię pani Moniki Sziszę, oczko z wrzodem się zagoiło, tak więc chłopaka ściągamy z ogłoszeń, podziękowania dla pani Moniki :1luvu:

Super :ok: Pani Moniko DZIEKUJEMY :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob mar 19, 2011 9:41 Re: Chatka

Ale super :ok: Fakt ze urodzie Leonka i spokojowi trudno sie oprzec. Ale lepszego DOMKU LEONEK BY NIE ZNALAZL :1luvu: Dziekujemy :1luvu: Sziszy rowniez gratuljemy dobrego gustu :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob mar 19, 2011 9:58 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Cudne wieści na początek dnia :ok: Pani Moniko :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 19, 2011 10:19 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

aż się popłakałam z radości...cudownie, lepiej nie mógł trafić :1luvu: :1luvu: :1luvu: i tak to jest, jak pies z kotem :D
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Sob mar 19, 2011 10:32 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

a teraz złe wiadomości, co sie polepszy to sie popieprzy k... :evil:

prawdopodobnie na Stawowej ktoś truje koty, już kilka chyba 8 kotów padło. Dwa kolejne trupy są od wczoraj w pudełku, pani Bożena je zabezpieczyla, Piotrek pojedzie na Brynów do Woj.Inspektoratu Weterynaryjnego i musimy zrobić sekcję co sie stało. Normalnie jak otrute to zrobię taki dym, że sie nie pozbierają. teren gdzie koty przebywają jest zamkniety, nikt poza pracownikami nie ma wstępu. :evil: :evil: :evil:
więc kocurka ze Stawowej nie wypuścimy na stare śmieci, Pani Ania poza tym go oswoiła i jest bardzo miziasty, musi trafic do chatki, nie ma wyjscia,

pani Bozena ma tez jakigoś maluszka potraconego przez samochód podjedzie z nim do Almavetu, Podobno nic nie jest złamane tylko otarta skóra.
Pani Bożena obiecała brać dyzury w chatce, to sie dogadamy co do terminów.

Iwetka a ja tam Lusia ? z tego zamieszania zapomniałam zapytać, jak tam nóżka?

Filomen

Post » Sob mar 19, 2011 11:02 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Czyli co - jakiś odmóżdżeniec otruł 10 kotów? Przecież ich tam nie było w sumie więcej niż 15 :( No i wydawało mi się, ze Pani Bożena ma cichą zgodę właściciela stacji na dokarmianie tam i w ogóle....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob mar 19, 2011 11:17 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

super :)
Filomen pisze:a teraz złe wiadomości, co sie polepszy to sie popieprzy k... :evil:

prawdopodobnie na Stawowej ktoś truje koty, już kilka chyba 8 kotów padło. Dwa kolejne trupy są od wczoraj w pudełku, pani Bożena je zabezpieczyla, Piotrek pojedzie na Brynów do Woj.Inspektoratu Weterynaryjnego i musimy zrobić sekcję co sie stało. Normalnie jak otrute to zrobię taki dym, że sie nie pozbierają. teren gdzie koty przebywają jest zamkniety, nikt poza pracownikami nie ma wstępu. :evil: :evil: :evil:
więc kocurka ze Stawowej nie wypuścimy na stare śmieci, Pani Ania poza tym go oswoiła i jest bardzo miziasty, musi trafic do chatki, nie ma wyjscia,

:evil: co za ludzie :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob mar 19, 2011 11:45 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Co za szczęście dla Leonka :) nie dość że trafi do wspaniałego domu to jeszcze może już zawsze liczyć na pomoc w swojej przewlekłej chorobie :1luvu: :ok: :ok: :ok: za Leonka.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob mar 19, 2011 12:15 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

gosiakot pisze:Co za szczęście dla Leonka :) nie dość że trafi do wspaniałego domu to jeszcze może już zawsze liczyć na pomoc w swojej przewlekłej chorobie :1luvu: :ok: :ok: :ok: za Leonka.

Ja zrozumiałam, że on po prostu zamieszka w lecznicy, na szczeście tam się już świetnie zadomowił ;)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob mar 19, 2011 16:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kot Leon :roll: kojarzę Pana :smiech3:
To ten dla którego na kocim bazarku została wystawiona książka Tolkiena,
co to był za zażarty pojedynek... :wink:
Super, że znalazł dom :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob mar 19, 2011 16:17 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

a ja zawiozłam Frytkę do nowego domku, poczuła się jak u siebie, podeszła do nowej pani dała się pogłaskać, obwąchała kąty i grzecznie zjadła obiadek :)
Pani bardzo przejęta :ok:

Filomen

[poprzednia][następna]