Pięknie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:mam dobrą, super wiadomość "srana"Leonek zostaje na stałe w Almavecie - pokochał z wzajemnością sunię pani Moniki Sziszę, oczko z wrzodem się zagoiło, tak więc chłopaka ściągamy z ogłoszeń, podziękowania dla pani Moniki
Filomen pisze:mam dobrą, super wiadomość "srana"Leonek zostaje na stałe w Almavecie - pokochał z wzajemnością sunię pani Moniki Sziszę, oczko z wrzodem się zagoiło, tak więc chłopaka ściągamy z ogłoszeń, podziękowania dla pani Moniki
Filomen pisze:a teraz złe wiadomości, co sie polepszy to sie popieprzy k...![]()
prawdopodobnie na Stawowej ktoś truje koty, już kilka chyba 8 kotów padło. Dwa kolejne trupy są od wczoraj w pudełku, pani Bożena je zabezpieczyla, Piotrek pojedzie na Brynów do Woj.Inspektoratu Weterynaryjnego i musimy zrobić sekcję co sie stało. Normalnie jak otrute to zrobię taki dym, że sie nie pozbierają. teren gdzie koty przebywają jest zamkniety, nikt poza pracownikami nie ma wstępu.![]()
![]()
![]()
więc kocurka ze Stawowej nie wypuścimy na stare śmieci, Pani Ania poza tym go oswoiła i jest bardzo miziasty, musi trafic do chatki, nie ma wyjscia,
gosiakot pisze:Co za szczęście dla Leonkanie dość że trafi do wspaniałego domu to jeszcze może już zawsze liczyć na pomoc w swojej przewlekłej chorobie
![]()
![]()
![]()
za Leonka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości