Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evalla pisze:Nie było za pewne odezwu na ogłoszenia więc myślę że trzeba ponowić ogłoszenia.
Tylko potrzebne byłyby zdjęcia z DT - takie domowe może bardziej przekonają potencjalne domy. No i jakiś opis jej charakteru - czy garnie się do człowieka, czy indywidualistka itp itd przeredaguje się ogłoszenie na jakieś mniej straszące chorobą. Może wtedy....
vega29 pisze:Mogłabym przysiąc, że wczoraj napisałam tutaj posta, że nowe info i foty, to już chyba od MohaNo i nie widzę tego posta
Moha pisze:Witam wszystkich! Marcelinka już u mnie. Jestem zaskoczona jej wyglądem i charakterem. Po tym, co czytałam na wątku spodziewałam się przestraszonego dzikuna, wyniszczonego chorobą... Kicia okazała się puszystą kuleczką, lgnącą do ludzi, ugniatającą i mruczącą!!! Sprawia wrażenie, jakby nigdy nie opuszczała mieszkania. To fantastyczny kot! MUSI, PO PROSTU MUSI znaleść dom, nie ma człowieka, który by jej nie pokochał, kiedy ją pozna! Także całą "mokrą" robotę, tj. wyleczenie, wysterylizowanie i oswojenie wykonał dotychczasowy DT (Dorotko, dzięki). U mnie Marcysia już tylko czeka na swojego człowieka. Zmykam do małej, wieczorem wstawię zdjęcia.
Korciaczki pisze:Moha pisze:Witam wszystkich! Marcelinka już u mnie. Jestem zaskoczona jej wyglądem i charakterem. Po tym, co czytałam na wątku spodziewałam się przestraszonego dzikuna, wyniszczonego chorobą... Kicia okazała się puszystą kuleczką, lgnącą do ludzi, ugniatającą i mruczącą!!! Sprawia wrażenie, jakby nigdy nie opuszczała mieszkania. To fantastyczny kot! MUSI, PO PROSTU MUSI znaleść dom, nie ma człowieka, który by jej nie pokochał, kiedy ją pozna! Także całą "mokrą" robotę, tj. wyleczenie, wysterylizowanie i oswojenie wykonał dotychczasowy DT (Dorotko, dzięki). U mnie Marcysia już tylko czeka na swojego człowieka. Zmykam do małej, wieczorem wstawię zdjęcia.
O rany, ale się cieszę![]()
![]()
![]()
Będziemy zaciskać kciuki, żeby ta puszysta, śliczna kuleczka znalazła w końcu swoje miejsce![]()
![]()
![]()
Taka zadbana na pewno będzie miała większe szanse...
Na pewno znajdzie się domek, który się w niej zakocha, na pewno![]()
![]()
![]()
Dziewczyny - vega29, Dorotka i Moha, jak dobrze, ze stanęłyście na drodze Marcelinki![]()
Czekamy na foty i prosimy wygłaskać Marcelinkę....
Ale fajnie, ale fajnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 70 gości