Miziasta Marcelina FIV+ DS u Moha :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2011 18:35 Re: Marcelina FIV+:( Pilnie DT/DS albo schron Czas do 28II str12

To ja podniosę Marcelinkę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt mar 18, 2011 19:22 Re: Marcelina FIV+:( Pilnie DT/DS albo schron Czas do 28II str12

evalla pisze:Nie było za pewne odezwu na ogłoszenia więc myślę że trzeba ponowić ogłoszenia.
Tylko potrzebne byłyby zdjęcia z DT - takie domowe może bardziej przekonają potencjalne domy. No i jakiś opis jej charakteru - czy garnie się do człowieka, czy indywidualistka itp itd przeredaguje się ogłoszenie na jakieś mniej straszące chorobą. Może wtedy....

czekamy na nowe informacje jw....

Ale to już chyba od Mohy i ponawiamy akcję ogłoszeniową...
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pt mar 18, 2011 19:32 Re: Marcelina FIV+:( Pilnie DT/DS albo schron Czas do 28II str12

Mogłabym przysiąc, że wczoraj napisałam tutaj posta, że nowe info i foty, to już chyba od Moha 8) No i nie widzę tego posta 8O
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt mar 18, 2011 19:33 Re: Marcelina FIV+:( Pilnie DT/DS albo schron Czas do 28II str12

vega29 pisze:Mogłabym przysiąc, że wczoraj napisałam tutaj posta, że nowe info i foty, to już chyba od Moha 8) No i nie widzę tego posta 8O

Mi też się tak zdarzało.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt mar 18, 2011 19:53 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

mi dziś już dwa razy.... Jakaś cenzura albo czarna dziura na miau ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pt mar 18, 2011 21:10 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Troszkę cierpliwości :) W niedzielę jadę po Marcelinkę, to wstawię na pewno fotki. I gorąca prośba do wszystkich przyjaciół Marcelinki: BŁAGAMY O DOMEK STAŁY!!! U mnie kicia będzie miała podstawowe "wygody", tj. jedzonko, leczenie i pieszczoty, ale ze względu na licznych rezydentów i starego i chorego tymczaska FIV+, wymagającego izolacji, nie mogę dać jej lepszych warunków niż łazienka :evil: BŁAGAM! BŁAGAM! BŁAGAM! Ona tyle już przeszła w życiu, otarła się o śmierć, zasłużyła na najwspanialszy domek na świecie
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt mar 18, 2011 21:51 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

zgadzam się w 1000% :)
dlatego jak najszybiej zdjęcia domowe, info może od dotychczasowego DT jaki ma charakter i w te pędy do ogłoszeń :)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pt mar 18, 2011 21:57 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Odezwę się jak najszybciej, i wstawię zdjęcia, jak tylko kicia będzie u mnie. Dorota (DT Marcelinki) mówi, że dziewczynka jest kochana, nie miała lekkiego życia i potrzeba jej duuużo miłości i wyrozumiałości, ale kicia odwzajemni to uczucie całym swoim małym serduszkiem!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon mar 21, 2011 13:42 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Witam wszystkich! Marcelinka już u mnie. Jestem zaskoczona jej wyglądem i charakterem. Po tym, co czytałam na wątku spodziewałam się przestraszonego dzikuna, wyniszczonego chorobą... Kicia okazała się puszystą kuleczką, lgnącą do ludzi, ugniatającą i mruczącą!!! Sprawia wrażenie, jakby nigdy nie opuszczała mieszkania. To fantastyczny kot! MUSI, PO PROSTU MUSI znaleść dom, nie ma człowieka, który by jej nie pokochał, kiedy ją pozna! Także całą "mokrą" robotę, tj. wyleczenie, wysterylizowanie i oswojenie wykonał dotychczasowy DT (Dorotko, dzięki :1luvu: ). U mnie Marcysia już tylko czeka na swojego człowieka. Zmykam do małej, wieczorem wstawię zdjęcia.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon mar 21, 2011 16:20 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Ooo, to już 8O To ja kciuki trzymam za aklimatyzację :ok: :ok: :ok: i czekam na foty :kotek:
Obrazek

vega29

Post » Pon mar 21, 2011 17:04 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Moha pisze:Witam wszystkich! Marcelinka już u mnie. Jestem zaskoczona jej wyglądem i charakterem. Po tym, co czytałam na wątku spodziewałam się przestraszonego dzikuna, wyniszczonego chorobą... Kicia okazała się puszystą kuleczką, lgnącą do ludzi, ugniatającą i mruczącą!!! Sprawia wrażenie, jakby nigdy nie opuszczała mieszkania. To fantastyczny kot! MUSI, PO PROSTU MUSI znaleść dom, nie ma człowieka, który by jej nie pokochał, kiedy ją pozna! Także całą "mokrą" robotę, tj. wyleczenie, wysterylizowanie i oswojenie wykonał dotychczasowy DT (Dorotko, dzięki :1luvu: ). U mnie Marcysia już tylko czeka na swojego człowieka. Zmykam do małej, wieczorem wstawię zdjęcia.

O rany, ale się cieszę :piwa: :piwa: :piwa:
Będziemy zaciskać kciuki, żeby ta puszysta, śliczna kuleczka znalazła w końcu swoje miejsce :ok: :ok: :ok:
Taka zadbana na pewno będzie miała większe szanse...
Na pewno znajdzie się domek, który się w niej zakocha, na pewno :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny - vega29, Dorotka i Moha, jak dobrze, ze stanęłyście na drodze Marcelinki :1luvu:
Czekamy na foty i prosimy wygłaskać Marcelinkę....
Ale fajnie, ale fajnie :piwa: :piwa: :piwa:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon mar 21, 2011 17:42 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Korciaczki pisze:
Moha pisze:Witam wszystkich! Marcelinka już u mnie. Jestem zaskoczona jej wyglądem i charakterem. Po tym, co czytałam na wątku spodziewałam się przestraszonego dzikuna, wyniszczonego chorobą... Kicia okazała się puszystą kuleczką, lgnącą do ludzi, ugniatającą i mruczącą!!! Sprawia wrażenie, jakby nigdy nie opuszczała mieszkania. To fantastyczny kot! MUSI, PO PROSTU MUSI znaleść dom, nie ma człowieka, który by jej nie pokochał, kiedy ją pozna! Także całą "mokrą" robotę, tj. wyleczenie, wysterylizowanie i oswojenie wykonał dotychczasowy DT (Dorotko, dzięki :1luvu: ). U mnie Marcysia już tylko czeka na swojego człowieka. Zmykam do małej, wieczorem wstawię zdjęcia.

O rany, ale się cieszę :piwa: :piwa: :piwa:
Będziemy zaciskać kciuki, żeby ta puszysta, śliczna kuleczka znalazła w końcu swoje miejsce :ok: :ok: :ok:
Taka zadbana na pewno będzie miała większe szanse...
Na pewno znajdzie się domek, który się w niej zakocha, na pewno :ok: :ok: :ok:

Dziewczyny - vega29, Dorotka i Moha, jak dobrze, ze stanęłyście na drodze Marcelinki :1luvu:
Czekamy na foty i prosimy wygłaskać Marcelinkę....
Ale fajnie, ale fajnie :piwa: :piwa: :piwa:

Eh, ja to Marcelinie stanęłam na drodze tyle, o ile. Moich zasług tu mniej niż na lekarstwo. Co najwyżej tyle, że wyłudziłam od Admina prawo do zmieniania tytułu tegoż wątku :oops: .

Główni "sprawcy" to Pani Dorota oraz forumowa Moha :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

vega29

Post » Pon mar 21, 2011 18:11 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

No ale gdybyś Ty Vega29 nie założyła wątku a Korciaczki nie dodała banerka w życiu bym się o niej nie dowiedziała :P . Przed chwilą przejrzałam jeszcze raz na spokojnie cały wątek kici, i normalnie łzy same się kręcą jak sobie pomyślę, jak wyglądało jej króciutkie życie i jak głupio mogło się zakończyć przez nierozpoznane ropomacicze!!! Szczęściara z naszej Marcelinki, otarła się o śmierć, ale już jest dobrze, teraz tylko domek i długie życie przed kicią
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon mar 21, 2011 18:55 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Trzymamy Cię za słowo ;)
Cieszę się że kicia już z Tobą i okazała się taką fajną kicią.

Tym bardziej musimy ponowić akcję ogłoszeniową. Ale już z inną treścią - z naciskiem na jej wspaniały charakter i że FIV to nie wyrok....
musi się udać!! kurde no :)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pon mar 21, 2011 21:03 Re: Marcelina FIV+Przeprowadza się na DT do Moha! szuka DS!!!

Wątek założyła Sylwia'* :roll: Tylko, że po smutnym końcu historii kotki Ali, okazało się, że jest wyjątkowo nieodpowiedzialną osobą. Przestała też pisać w założonych przez siebie wątkach :roll: . Żeby móc edytować tytuł tego wątku do woli bez ciągłego angażowania "Sił Wyższych" niniejszego forum, Admin przypisał wątek do mnie. I to tyle w kwestii moich zasług :oops:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]