Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Prowadzicie obecnie jakieś bazarki![]()
Jeżeli tak prosze o linka![]()
Może coś zakupię...
narazie nicale nbiedługoooo
damy znać
Mara S pisze:Więc tak:
Gracja skończyła brać leki - one jej nie pomagają. Ma tą samą chorobę autoimunologiczną, co Czandra. Będzie musiała mieć wyczyszczone zęby i najgorsze usunięte. Jeżeli jednak nadal będą jakieś problemy - smrodek z pysia albo trudności z jedzenem to jedyne, co można zrobić to usunąć wszystkie zęby.
Dziś po pracy zabieram Mery na próbę na weekend do DT, gdzie jest juz 1 starsza, spokojna kotka. Jeżeli kotki się w miarę dogadają, to Mery będzie mogła tam troche zostać, ale trzeba jej intetnsywnie szukać DS, jeżeli się nie dogadają to niestety Mery musi zamieszkać w KChNiezależnie od wszystkiego w poniedziałek rano Mery ma sterylkę.
Pani Monika stwierdziła, że sterylka aborcyjna psa u nich to minimum 300zł bo u psów jest stosowana narkoza wziewna, która jest droga. Radziła zapytać o koszt w Lupusie...
Axa76 pisze:Zrobiłam Wam zlecenie stałe na skromne 10 zł do końca roku. Ewentualnie coś dokupię na bazarkach
terenia1 pisze:Mara dzięki za informacjetzn w przyszłym tygodniu trzeba się umówić z Gracją na remont pyszczka, czy ewentualnie jakiś termin już został ustalony?
Ja chyba bym optowała za usunięciem większości - miała to samo z moim Filipem dopiero po usunięciu wszystkiego z wyjątkiem jednego kła dziąsła wróciły do normalnego stanu. Wydaje mi się że bez sensu robić to na raty
terenia1 pisze:Czy Mery na sterylkę podrzucisz?
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Prowadzicie obecnie jakieś bazarki![]()
Jeżeli tak prosze o linka![]()
Może coś zakupię...
narazie nicale niedługoooo
damy znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości