Szczytno - Pinki w DS, Alicja w DS. Bądźcie szczęśliwe :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 14, 2011 19:26 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Alicja została w lecznicy by w wolnej chwili pani doktor ją wysterylizowała.Mam nadzieję ,ze jutro ja odbiorę .Mój rezydent znów chory i pani doktor ostrzegła mnie ,że przez swoją działalność mogę stracić w końcu swojego kota. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 15, 2011 9:54 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Za domki dla dziewczynek. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Wto mar 15, 2011 10:03 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

horacy 7 pisze:Alicja została w lecznicy by w wolnej chwili pani doktor ją wysterylizowała.Mam nadzieję ,ze jutro ja odbiorę .Mój rezydent znów chory i pani doktor ostrzegła mnie ,że przez swoją działalność mogę stracić w końcu swojego kota. :ok:

niech Koteczka szybko dochodzi do siebie po sterylce :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Wto mar 15, 2011 20:50 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

No to kciuki za szybkie dojście do siebie Alicji, a potem sio do domu :)

I dużo zdrówka dla Twojego stadka Basiu :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 15, 2011 21:00 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

U Alicji sterylka okazała się trudnym zabiegiem ponieważ w trakcie okazało się ,że ma "kruchą macicę",mam nadzieję ,że nie przekręciłam nazwy bynajmniej chodzi o to ,że podczas zakładania podwiązek nitka przecinała ciało.Została jeszcze w lecznicy by pani doktor mogła ja kontrolować bo ja jutro w pracy.Mam nadzieje ,że będzie dobrze bo mam ostatnio pecha,Mój kot i pies dalej chore sunia nadal gorączkuje i powinnam chyba zamieszkać w lecznicy.Pinki może będzie miała dom u moich kuzynów.

horacy 7

Post » Wto mar 15, 2011 21:25 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

:( Musi być dobrze...

Wyprostuje się wszystko, wierzę w to.

No i za Pinki :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 15, 2011 21:27 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

trzymam kciuki :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 16, 2011 19:41 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw mar 17, 2011 0:27 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Na górę śliczne dziewczynki.

Może akurat ktoś ma domek dla dorosłej kotki. No i cały czas szukamy kogoś z Olsztyna na wizytę :roll:
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 17, 2011 17:24 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

I jak domek dla Pinki, zdecydował się na koteczkę ?
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 17, 2011 18:30 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Tak o 17 tej Pinki pojechała do moich kuzynów.Alicja jeszcze w lecznicy została bo otrzymuje antybiotyk i jest bardzo przestraszona więc nie chciałam jej ciągać w tą i z powrotem. :ok:

horacy 7

Post » Czw mar 17, 2011 18:35 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

horacy 7 pisze:Tak o 17 tej Pinki pojechała do moich kuzynów.Alicja jeszcze w lecznicy została bo otrzymuje antybiotyk i jest bardzo przestraszona więc nie chciałam jej ciągać w tą i z powrotem. :ok:

No to ogromne gratulacje :piwa:

Basia, kolejne kocie życie uratowane dzięki Tobie :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 18, 2011 9:11 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Tak o 17 tej Pinki pojechała do moich kuzynów.Alicja jeszcze w lecznicy została bo otrzymuje antybiotyk i jest bardzo przestraszona więc nie chciałam jej ciągać w tą i z powrotem. :ok:

No to ogromne gratulacje :piwa:

Basia, kolejne kocie życie uratowane dzięki Tobie :ok:

super wieści z samego rana, jesteś wielka Basiu :ok: :ok: :ok:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt mar 18, 2011 18:20 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

W związku z tym ,ze nikt chętny nie zgłosił się na wizytę przed adopcyjną z Olsztyna postanowiłam wraz z Asią ,że jutro pojedziemy same do Łęgajn porozmawiamy z panią i jeżeli dom będzie ok,koteczka zostanie. :ok:

horacy 7

Post » Pt mar 18, 2011 18:21 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

trzymam kciuki za super domek :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]