Moderator: Estraven

Boskie filmiki

Kicorek pisze:Fajne, nie? Zwłaszcza dwie małe wariatki![]()
Zmieniłam pierwszy link, z myciem, bo otwierał się od 21 sekundy, a filmik i tak jest krótki. Teraz jest od początku
Takie scenki mam prawie codziennie - czasem z białą namolną kosmitką, a czasem z ryżąewkaa pisze:pucu pucu rozczulające![]()
Bardzo się cieszęizaA pisze:Byłam dziś u Bravusia. Zuzia przez cały pobyt - ponad 3 godziny trzymała go na kolanach, a jemu było najzwyczajniej na świecie - dobrze. Zuźka mówi, że chce takiego kota, bo te, co mamy w domu kochają tylko mnie. Cóż, jaką ma pewność, że z trzecim też tak nie będzie?
Ale o Bravo miałam pisać. Kot idealny. Podobno każdy się nim zachwyca, więc Pan domu lekko zazdrosny, że kot dla gości ważniejszy niż właścicieleJeśli chodzi o dom Bravusia, jest równie idealny jak sam Pan Kot. Kiełbaski - przysmaczki z Niemiec mu sprowadzają, znaczy się z zooplusa, ulubiona marka, innych nie jada
itd. Aga, możesz być dumna
Kicorek pisze:Z fotkami raczej będzie krucho, za to korzystając z tymczasowego aparatu, nakręciłam wczoraj dwa filmiki
Rano - w rolach głównych Kitka i Alma:
PUCU PUCU![]()
ło jezu, Kicor, jakie Ty masz boskie widoki!!!![]()
I wieczorem - Alma tym razem wystąpiła z Hestią:
KOSMICZNE ZAPASY W STYLU DOWOLNYM

Raczej o łóżkoFri pisze:Alert! Alert! Kosmici z dwóch zwalczających się frakcji wybrały sobie Łóżko Kicora, zeby staoczyc ostateczna walkę o Ziemię!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości