Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 12:15 Re: Ciastek, Mia i Całusek - czyli T r y K o t y :) Część druga.

Ja tak bym chciala miec warunki finansowo-mieszkaniowe na jeszcze dwa koty, chociaz moje pewnie by sie obrazily gdybym przyprowadzila jakiegos obcego zwierza :mrgreen:
Yoshi akurat aparatu nie lubi, ale Saya jest tak cudna i czasem nawet pozuje elegancko, a ja nie potrafie tego dobrze uchwycic niestety :P

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw mar 17, 2011 12:28 Re: Ciastek, Mia i Całusek - czyli T r y K o t y :) Część druga.

Agor-ia pisze:Ja tak bym chciala miec warunki finansowo-mieszkaniowe na jeszcze dwa koty, chociaz moje pewnie by sie obrazily gdybym przyprowadzila jakiegos obcego zwierza :mrgreen:
Yoshi akurat aparatu nie lubi, ale Saya jest tak cudna i czasem nawet pozuje elegancko, a ja nie potrafie tego dobrze uchwycic niestety :P

Agor-ia, a Ty masz swój wątek? :oops: Jeśli nie, to może wstawisz tutaj zdjęcia swoich kotów? Pochwal się Sayą :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw mar 17, 2011 12:31 Re: Ciastek, Mia i Całusek - czyli T r y K o t y :) Część druga.

Mamy swoj watek :mrgreen:
Jakkolwiek nie zawsze jest na biezaco, jak kiedys dorobie sie drugiego watku to go ladniej uporzadkuje :lol:
Zwlaszcza poczatek jest makabryczny, panika pod tytulem : Moj pierwszy kot jest malym chomiczkiem, ktory nawet sam nie je :ryk:

edit: No tak, powiedzialam, ze watek mam, ale adresem to juz sie nie podzielilam :lol: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=116562&start=165

edit 2: Widze, ze juz nas namierzylas :D

Agor-ia

Post » Czw mar 17, 2011 14:10 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Trochę późno, ale sie melduję :D piękny wstęp. A fotek to Ci zazdroszczę :twisted: w średnio dalekiej przyszłości pewnie bedziemy mieli też psa, więc wtedy zgłoszę się do Ciebie po kilka porad w kwestii żywienia :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw mar 17, 2011 14:19 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

shalom pisze:Trochę późno, ale sie melduję :D piękny wstęp. A fotek to Ci zazdroszczę :twisted: w średnio dalekiej przyszłości pewnie bedziemy mieli też psa, więc wtedy zgłoszę się do Ciebie po kilka porad w kwestii żywienia :D

Cześć shalom :) Ależ wcale nie późno!
Fotek sama sobie zazdroszczę ;) Ja bym takich nie umiała zrobić.
Wiesz, że chętnie dzielę się wiedzą - a jak takowej nie posiadam, to chętnie to nadrobię :) Jakby co, mam książkę o psim barfie Give your dog a bone

Weihaiwej

Post » Czw mar 17, 2011 14:45 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Zapamiętam :wink: w najbliższym czasie raczej nic się nie zmieni. Ale H bardzo marzy o psie, takim "swoim", który bedzie się go słuchał, nie bedzie przed nim zwiewał i będzie z nim uprawiał jogging 8) chciał owczarka, a ja go namawiam na psa ze schroniska. Ostatnio oglądałam kandydatów, można znaleźć prawdziwe perełki, duże, rasopodobne i niezwykle spragnione swoich ludzi.
No ale wcześniej to chyba jeszcze jakis rudy kot musi z nami zamieszkać :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 17, 2011 14:46 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Melduję się :)
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Czw mar 17, 2011 14:51 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Ale ma fantastyczne portfolio twój osobisty fotograf :D fotografia to takie trochę moje niespełnione marzenie. Porzucone bo brak czasu, brak sprzętu, a przez to frustracja, bo nawet jak juz coś zaczyna Ci wychodzić to nędzna technika ogranicza. Jak miałam w rękach dobry aparat to podobno czasem coś dobrego potrafiłam zrobić, jakiś fajny temat znaleźć. Ale talentu pewnie nie mam, zreszta chodzi o przyjemność jaką to mi daje. A najlepiej robienie fotek w górach :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 17, 2011 15:08 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

shalom pisze:No ale wcześniej to chyba jeszcze jakis rudy kot musi z nami zamieszkać :D

Kukiego nie oddam 8) :wink:

Weihaiwej

Post » Czw mar 17, 2011 15:26 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Nie śmiałabym zabierać :wink: po wakacjach zapewne znajdzie się jakaś ruda bida do przygarnięcia :D potrzebny Konanowi braciszek, kumpel z podobnym temperamentem, bo nieraz się nudzi :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 17, 2011 15:38 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

A rudy byl i moim marzeniem :D
Planowalam miec rudego i czarnego chlopaka, koniecznie facetow, ani mowy o kotce.
No i pierwsza sie kotka zjawila :lol:
Jesli w tym roku znowu mi "przywieje" jakas bide to pewnie tez u mnie zostanie "na trzeciego"...

Agor-ia

Post » Czw mar 17, 2011 15:47 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Ja dwa pierwsze wzięłam bez wymagań. Ale teraz już będę wybrzydzać :twisted: chcę rudego świrusa i już :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 17, 2011 15:55 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Ja swoje dwa tez bez wymagan, jedno spod samochodu podebrane, a drugie wyciagniete spod ziemi, z kanalu. Trzeci raz tez moge sie zdac na los 8)

Agor-ia

Post » Czw mar 17, 2011 15:57 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

Mi wszystko jedno byle było rude i samcze :twisted: a rude potrzebne by ożywić szare towarzystwo :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw mar 17, 2011 16:17 Re: Ciastek, Mia i Całusek - moje T r y K o t y :) Część druga.

shalom pisze:Nie śmiałabym zabierać :wink: po wakacjach zapewne znajdzie się jakaś ruda bida do przygarnięcia :D potrzebny Konanowi braciszek, kumpel z podobnym temperamentem, bo nieraz się nudzi :twisted:

Cookie też chodzi i się nudzi, Bisou ma zupełnie inny temperament. Mia ma podobny, ale to jednak dziewczyna, z nią trzeba delikatnie, więc się Ku nie ma jak wyżyć.

Weihaiwej

[poprzednia][następna]