Yoshi akurat aparatu nie lubi, ale Saya jest tak cudna i czasem nawet pozuje elegancko, a ja nie potrafie tego dobrze uchwycic niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agor-ia pisze:Ja tak bym chciala miec warunki finansowo-mieszkaniowe na jeszcze dwa koty, chociaz moje pewnie by sie obrazily gdybym przyprowadzila jakiegos obcego zwierza![]()
Yoshi akurat aparatu nie lubi, ale Saya jest tak cudna i czasem nawet pozuje elegancko, a ja nie potrafie tego dobrze uchwycic niestety
shalom pisze:Trochę późno, ale sie meldujępiękny wstęp. A fotek to Ci zazdroszczę
w średnio dalekiej przyszłości pewnie bedziemy mieli też psa, więc wtedy zgłoszę się do Ciebie po kilka porad w kwestii żywienia
shalom pisze:No ale wcześniej to chyba jeszcze jakis rudy kot musi z nami zamieszkać
shalom pisze:Nie śmiałabym zabieraćpo wakacjach zapewne znajdzie się jakaś ruda bida do przygarnięcia
potrzebny Konanowi braciszek, kumpel z podobnym temperamentem, bo nieraz się nudzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 365 gości