Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 8:48 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

zdjęcie robi wrażenie Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto mar 15, 2011 11:51 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

jasdor pisze::ryk: To patrz na koty, po co Ci lusterko :ryk:

No właśnie. . .ja też unikam lusterka. . . .
czasami pytam swoich zwierząt, co one we mnie widzą, że tak całują :roll: :ryk: :oops:
a Tolcia faktycznie jest inna od reszty kotów, Tinusia tak samo. One kochają człowieka na zabój. Dorcia, a buziaki i lizanie po nosie? jak mowilam Tola daj buzi, to lizala mnie zawsze i jeszcze nos łapeczkami obejmowała. A jak była malutka, to ja mam na nosie takie znamię, brodawkę, to łapała jak cycucha :ryk: , potem już nie jak podrosła.
Jejku Tinusi tu mało :1luvu: jednak rozumiem.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto mar 15, 2011 12:00 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Irenko, jak Ty się czujesz, lepiej trochę?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 15, 2011 15:02 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Tolcia nie zmiennie całuje w usta ,nos ...łapie łapeczkami i liże :1luvu: i śpiewa przy tym :wink:
ale bije rekordy w pozach i minach kiedy chce coś ode mnie wyłudzić to coś to kolejną galaretkę z saszetki :lol:
nie wiem czy pisałam wam że Tola miała mieć usuwane przetrwałe ząbki ,już nie trzeba same sie usunęły ,nic dziwnego ona gryzie wielkie ,psie granule RC dla średnich psów 8O moje psiulce tego ekhm nie bardzo mogą ,a ona sama sobie torbę rozwinie :twisted: aż strzela .
jasne że jej nie zaszkodzi ,chociaż wolała bym aby jadła swoje RC ,ale jak ją przymusić :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro mar 16, 2011 8:58 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

A to spryciula :lol: 8)

Mam do Was gorącą prośbę - Pinokio bierze udział w ankiecie Dogo do Krakvetu.
Proszę, zagłosujcie na Nią: http://www.dogomania.pl/threads/203725- ... zec!/page3

Erin

Post » Śro mar 16, 2011 20:13 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Toż sie specjalnie na dogo zarejestrowałam, nie wiem, czy mój głos będzie się liczył bo nie jestem tam aktywna, ale oddałam cały 1 GŁOS :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 17, 2011 11:24 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy na mnie glosowali :1luvu:
Jasdorku nie jestes aktywna na dogo? to nic, teraz moze sie to zmienić. Zapraszam serdecznie do mnie na wątki.
Erin nie jest psiarą, nie ma psa, ale u nas na dogo odwiedza nas i kibicuje, wspiera - prawda Iza?
ZAPRASZAM :1luvu:

/chcialam podziekowac i doniesc, ze dzieki psio-kociej cioci Randa z dogo, wczoraj zostaly ciachniete u mnie cztery koty/

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Czw mar 17, 2011 11:29 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

to może i ja się wpiszę na dogo 8) kiedyś chciałabym mieć psa :mrgreen:
takiego jak ten piękny wilczur co go Twój TZ -pinokio-zabrał z drogi

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw mar 17, 2011 17:47 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Chyba faktycznie pośledzę dogo-wskie wątki. Bo do tej pory tylko na głosowanie tam zaglądałam :oops: No i na wątek Pipi - oczywiście, bo tam cudne zdjęcia są :mrgreen:

jasdor

Post » Pt mar 18, 2011 19:42 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

pinokio_ pisze:
Erin nie jest psiarą, nie ma psa, ale u nas na dogo odwiedza nas i kibicuje, wspiera - prawda Iza?

Prawda 8)
A psa będę kiedyś miała, ooo! :mrgreen:

Erin

Post » Pt mar 18, 2011 20:17 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Erin pisze:
pinokio_ pisze:

Prawda 8)
A psa będę kiedyś miała, ooo! :mrgreen:

Ja też bym chciała, ale mi się wychodzić rano nie chce, o ! :mrgreen:

jasdor

Post » Sob mar 19, 2011 8:52 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Pies, to przymusowy spacer i aktywnosc ruchowa - polecam gorąco. Ruch na swiezym poierzu to samo zdrowie. Mozna psa przyzwyczaic, ze bedzie spal, aż opiekun wstanie. U mojej kolezanki pies dluzej spi, niz ona sama. Zawsze mowi, ze do pracy sie spóźniła, bo Nuka na siku nie chciala isc. . . .A jako ciekawostke powiem Wam, ze palenie rzuciła bo suka ma alergię na dym. Mało tego nie pozwala palic mezowi w domu i nikomu kto jest w gościach, o! :1luvu:

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Sob mar 19, 2011 21:08 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

pinokio_ pisze:Pies, to przymusowy spacer i aktywnosc ruchowa - polecam gorąco. Ruch na swiezym poierzu to samo zdrowie. Mozna psa przyzwyczaic, ze bedzie spal, aż opiekun wstanie. U mojej kolezanki pies dluzej spi, niz ona sama. Zawsze mowi, ze do pracy sie spóźniła, bo Nuka na siku nie chciala isc. . . .A jako ciekawostke powiem Wam, ze palenie rzuciła bo suka ma alergię na dym. Mało tego nie pozwala palic mezowi w domu i nikomu kto jest w gościach, o! :1luvu:

pies to przymusowy spacer ,a co dopiero gromadka psów :wink: spała bym sobie smacznie o pól godziny dłużej ,ale bestie już po mnie drepczą ,już liżą po twarzy ,trącają mokrymi noskami i nic to że oczy mam zamknięte :twisted: wstań babo ,wstań ...i natychmiast na dwór bo one już i teraz muszą :!: i te spojrzenia jak sie ubieram ,ten żal w oczach żem taka powolna :lol:
i jeść oczywiście ,a ja ,no cóż mam przecież mniejsze potrzeby od ich :wink:
wracam z pracy ,żebym weszła do domu ,usiadła ,a skąd one znów już muszą i zaczyna się taniec radości ,miłości ,opowieści jak to tęskniły porzucone na oceanie ,ogonki mało się nie po urywają ,oczyska się śmieją ,ozorki latają...kocham ten widok i to uczucie ,one są :1luvu:

a Tolka ma ALLEGRO ,nikt nawet nie zapyta ,a taki kot to skarb :!: nawet ogródek skopie :lol: przynajmniej świetnie jej idzie z doniczkami :wink:
tyle miłości w tym maleńkim ciałku ,ona mnie wita razem z psami :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie mar 20, 2011 21:06 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

słodziaczki masz :1luvu:
ciekawe jak Tinka?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Śro mar 23, 2011 7:18 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Moze Tinusia chora jest i Never nie chce nas martwić?

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

[poprzednia][następna]