PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 21:40 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNA PRZEDADOPCYJNA W ŁODZI!

Carmen201 pisze:To od razu nam powiedz czy nie znasz może kogoś, kto by jechał na trasie Warszawa - Łódź w najbliższym czasie? Jak nie znasz to też nie szkodzi :mrgreen:

Ja jadę w sobotę na trasie W-wa - Łódź.
EDIT: Jeśli to aktualne to poproszę o pw.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto mar 15, 2011 21:55 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Beatta_82 pisze:Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.

Proponuję po rozmowie z Magis:

ryż 4 kg
cukier 2 kg
mąka 4 kg
kasza gryczana 2 opakowania
kawa - nie wiemy jaką p.Basia pija ale może 1 słoik rozpuszczalnej i ze 2 mielone
herbata - 100szt w paczce
olej - 3 l
konserwy mięsne typu szynka x 5
jakieś ryby w puszce x 6
pasztet w puszce x 5
dżem - może ze 3 słoiki różne
margaryna - 3 opakowania

O czymś zapomniałam? jeśli ok to poprosimy Beatkę żeby zakupy zrobiła (jeśli już wyzdrowiała) a ja pieniążki z mojego bazaru ciuszkowego plus z kolekcji jazzowej Magis przekażę jej w sobotę.
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Wto mar 15, 2011 22:07 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Dla mnie ok.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto mar 15, 2011 22:25 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 16, 2011 1:50 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNA PRZEDADOPCYJNA W ŁODZI!

genowefa pisze:
Carmen201 pisze:To od razu nam powiedz czy nie znasz może kogoś, kto by jechał na trasie Warszawa - Łódź w najbliższym czasie? Jak nie znasz to też nie szkodzi :mrgreen:

Ja jadę w sobotę na trasie W-wa - Łódź.
EDIT: Jeśli to aktualne to poproszę o pw.

Carmen, widzisz to? :ok:

A z moich: Ostrzegam, że niestety z domem Tygrysa może być podobnie jak u Kubusia. Udało mi się załagodzić sytuację, ale może być różnie. Pani zakochana, ale zakochanie to nie wszystko...
Nie wiem, przerosło mnie to.

A do tego zajrzyjcie do mnie, proszę: viewtopic.php?f=1&t=125443&p=7228173
I przez to też prawdopodobnie nie mogę przenocować Karolka :/
Staram się mu coś znaleźć i chyba coś mam nawet, więc nie będzie tak już tragicznie, tylko po prostu bardzo źle...

EDIT: Kocurki przywiozą najpewniej w niedzielę. Więc Karolek może nocować, ufffff.
Proszę na pw jakiś telefon jego DS do przekazania transportowi.
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 11:55 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 1 raz

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 16, 2011 11:53 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

KrufkaMała pisze:
Beatta_82 pisze:Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.

ryż 4 kg
cukier 2 kg
mąka 4 kg
kawa - nie wiemy jaką p.Basia pija ale może 1 słoik rozpuszczalnej i ze 2 mielone
olej - 3 l
jakieś ryby w puszce x 6
pasztet w puszce x 5
margaryna - 3 opakowania

O czymś zapomniałam? jeśli ok to poprosimy Beatkę żeby zakupy zrobiła (jeśli już wyzdrowiała) a ja pieniążki z mojego bazaru ciuszkowego plus z kolekcji jazzowej Magis przekażę jej w sobotę.

Lista jest super, tyle że zamiast kaszy gryczanej proponuję jęczmienną, kawa mielona bez rozpuszczalnej, no i można zakupic jeszcze makaron, płatki owsiane i mleko.
Czy zakupiłaś Vitopar?
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Śro mar 16, 2011 13:39 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Ja proponuję zakupić makaron, tak jak radzi Sabinka i może faktycznie jakieś płatki?
Niekoniecznie owsiane, ale kukurydziane np?
No i mleko to na pewno.

Tak w ogóle, to wchodząc do biedronki, czy reala są bardzo tanie budynie czy kiśle, nawet po 70-80 gr za 3 opakowania, a do tego przecież tylko wodą/mleko i jest :)

Ja pogadam z babcią moją kochaną, to może załatwię powidełka ze śliwek ze dwa słoiki i może grzybki w słoikach :)
Takie rzeczy są uniwersalne, a smaczne. W poniedziałek bym wysłała paczuszkę do Pani Basi, jeśli jeszcze są powidełka, a jak nie to może załatwię coś innego :)

A tak ponad wszystko dziewczyny, jak będziecie u Pani Basi, pozdrówcie ją ode mnie, moich kotów( Cziki i Franka, oraz tymczasowego Mańka) i od mojego psa Karola. Wyściskajcie ją mocno!!! :mrgreen:

24102007

Od: Sob lut 12, 2011 21:17

Post » Śro mar 16, 2011 13:47 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Sabinka pisze:
KrufkaMała pisze:

ryż 4 kg
cukier 2 kg
mąka 4 kg
olej - 3 l
jakieś ryby w puszce x 6
pasztet w puszce x 5
margaryna - 3 opakowania

Lista jest super, tyle że zamiast kaszy gryczanej proponuję jęczmienną, kawa mielona bez rozpuszczalnej, no i można zakupic jeszcze makaron, płatki owsiane i mleko.
Czy zakupiłaś Vitopar?

Co do makaronów jaki kształt najlepiej?? Rurki czy wstążki?? Mleko 2% czy pełniejsze??

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Śro mar 16, 2011 13:53 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Makaron to ja proponuję jeden długie rosołowe kluski, a drugi świderki. Te dwa są uniwersalne, bo długie pasują nie tylko do rosołu, a świderki do wszystkich zup praktycznie.
A mleko to pełniejsze, może 3,2?
A tak w ogóle pomyślałyście o jakichś warzywach / owocach?
Może ziemniaki,cebula, jabłka?

24102007

Post » Śro mar 16, 2011 14:10 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

na wsiach to chyba owoce i warzywa tańsze będą niż w mieście? Poza tym mamy póki co nieco ograniczony budżet ;)

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro mar 16, 2011 14:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Rozumiem :)
Tak tylko pomyślałam :)

24102007

Post » Śro mar 16, 2011 14:35 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

24102007 pisze:Rozumiem :)
Tak tylko pomyślałam :)

im więcej pomysłów tym coś lepszego z tego wyjdzie :ok: (na marginesie zbieram pomysły na kolejne bazarki 8) )

Magis

Post » Śro mar 16, 2011 14:54 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Magis mogę podarować na bazarek biżuterię.
A także negocjuję z pewną Panią o figurki ceramiczne, bo produkuje, więc jeśli coś mi się uda uzyskać to także przekażę połowę figurek :)

24102007

Post » Śro mar 16, 2011 14:55 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 16, 2011 15:21 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

24102007 pisze:Magis mogę podarować na bazarek biżuterię.
A także negocjuję z pewną Panią o figurki ceramiczne, bo produkuje, więc jeśli coś mi się uda uzyskać to także przekażę połowę figurek :)

super! to trzymam :ok: za negocjacje
w sprawie biżu chcesz do mnie wysłać (ja sfocę, wystawię i zajmę się późniejszą wysyłką) czy wolisz sama ?

Magis

[poprzednia][następna]