Carmen201 pisze:To od razu nam powiedz czy nie znasz może kogoś, kto by jechał na trasie Warszawa - Łódź w najbliższym czasie? Jak nie znasz to też nie szkodzi
Ja jadę w sobotę na trasie W-wa - Łódź.
EDIT: Jeśli to aktualne to poproszę o pw.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:To od razu nam powiedz czy nie znasz może kogoś, kto by jechał na trasie Warszawa - Łódź w najbliższym czasie? Jak nie znasz to też nie szkodzi
Beatta_82 pisze:Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.
genowefa pisze:Carmen201 pisze:To od razu nam powiedz czy nie znasz może kogoś, kto by jechał na trasie Warszawa - Łódź w najbliższym czasie? Jak nie znasz to też nie szkodzi
Ja jadę w sobotę na trasie W-wa - Łódź.
EDIT: Jeśli to aktualne to poproszę o pw.
KrufkaMała pisze:Beatta_82 pisze:Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.
Proponuję po rozmowie z Magis:
ryż 4 kg
cukier 2 kg
mąka 4 kg
kasza gryczana 2 opakowania
kawa - nie wiemy jaką p.Basia pija ale może 1 słoik rozpuszczalnej i ze 2 mielone
herbata - 100szt w paczce
olej - 3 l
konserwy mięsne typu szynka x 5
jakieś ryby w puszce x 6
pasztet w puszce x 5
dżem - może ze 3 słoiki różne
margaryna - 3 opakowania
O czymś zapomniałam? jeśli ok to poprosimy Beatkę żeby zakupy zrobiła (jeśli już wyzdrowiała) a ja pieniążki z mojego bazaru ciuszkowego plus z kolekcji jazzowej Magis przekażę jej w sobotę.
Sabinka pisze:KrufkaMała pisze:Beatta_82 pisze:Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.
Proponuję po rozmowie z Magis:
ryż 4 kg
cukier 2 kg
mąka 4 kg
kasza gryczana 2 opakowania
kawa - nie wiemy jaką p.Basia pija ale może 1 słoik rozpuszczalnej i ze 2 mielone
herbata - 100szt w paczce
olej - 3 l
konserwy mięsne typu szynka x 5
jakieś ryby w puszce x 6
pasztet w puszce x 5
dżem - może ze 3 słoiki różne
margaryna - 3 opakowania
O czymś zapomniałam? jeśli ok to poprosimy Beatkę żeby zakupy zrobiła (jeśli już wyzdrowiała) a ja pieniążki z mojego bazaru ciuszkowego plus z kolekcji jazzowej Magis przekażę jej w sobotę.
Lista jest super, tyle że zamiast kaszy gryczanej proponuję jęczmienną, kawa mielona bez rozpuszczalnej, no i można zakupic jeszcze makaron, płatki owsiane i mleko.
Czy zakupiłaś Vitopar?
24102007 pisze:Rozumiem
Tak tylko pomyślałam
24102007 pisze:Magis mogę podarować na bazarek biżuterię.
A także negocjuję z pewną Panią o figurki ceramiczne, bo produkuje, więc jeśli coś mi się uda uzyskać to także przekażę połowę figurek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 95 gości