Flortee pisze:hihihihi Tatanka tsunami
szuuuuuuuper
Moderator: Estraven
Flortee pisze:hihihihi Tatanka tsunami
seidhee pisze:Przegapiliśmy rocznicę![]()
To już dwa lata Menażka plącze nam się po domu i budzi nas rozpaczliwym miauczeniem w środku nocy, bo kapsel jej się zgubił...
Miała być jedynaczką, ewentualnie dokoconą w nieokreślonej przyszłości... A tymczasem na jej biedną głowę spadły: Mrówka, Maszka, Xena, Lao, Władek (!!!), Balbinka, Morelka, Bobek, Rysiek i Pacynka. Na szczęście nie wszystkie narazi na szczęście po kolei pakowały plecaczki i wynosiły się na swoje.
Z tej oto okazji składamy najlepsze życzenia ciotce Poddasze i jej kotom, aby wspaniałe domki zgłaszały się tłumnie i aby ludzie rośli w mądrość, a wszystkim kotom świata żyło się dostatniej i szczęśliwie
mih pisze:To tylko zgłaszamy, że dziś Pan nam siatkuje balkon i wreszcie koty będą mogły wychodzić na powietrze przedmuchać futerka z moluf![]()
Dodam tylko że jest to omperacja boleśnie droga................................... no ale cóż. Przynajmniej nam gołębie na balkon nie będą srali... hihi.
Poddasze pisze:ale gołembie to dobre szom jako tiwju interaktif Dusza mufi, a to mufie ja Marusia. Ale szrajni to my tesz nie lubimy. Dusza żamufiła szpeczjalny daszek doczepny do szpodu balkonowego nad nami szeby nam szomsiadujomce gouembie tesz nie szrajtkowały jak tiwju oglomda jakiś żwieżak nat nami.
. U mnie Zidane jest zainteresowany otoczeniem zewnętrznym ale jak na razie udaje mi się go powstrzymywać od wycieczek ...
za Małe Bure - myślałam, że w lecznicy ocenili płeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuzia115 i 40 gości